• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızgınlık mı, ayrılık mı ???

Yorumda bulunmak yaşım itibariyle haddim değil belki.
Yanlış söz söylüyorsam affola. :42:

Etrafımda sevgilim, çok fazla arkadaşım ve gördüğüm tanıdığım insan var.
Sosyal bir insan olduğum içinde bir çok ilişki gördüm.
Seven erkek kesinlikle dayanamaz. 10 gün aramamak söz konusu bile değil.
Çok özür dileyerek,olmayacağı kanısındayım.:25:

Canım ztn yorum yapılsın diye yazıyoruz buraya. Her görüşe saygım var ve herkes tabi çevresinden gördükleri yaşadıkları ve kendi yaşadıkları çerçevesinde bakıp yorumluyor. Ben de seven insanın dayanamayacağı kanısındayım yani kendimi düşünüp ben dayanamazdım diyorum. Ama tabi o ne düşünüyor tam olarak kızdığı üzüldüğü ne bilmiyorum.. En büyük sıkıntı da burda başlıyor zaten konuşmamak da neyin nesi.. Neyse onun göstermediği olgunluğu ben gösteriyorum ve bekliyorum sessizce.. Zaten ne konuşalım derim bi daha ne bişey yaparım .. Sonuçta o da koca adam en azından bi ayrılmak için de olsa konuşur kaldı ki aynı yerde yaşıyoruz ve o beni hayatına sokmuş bir insan.. Tabi inşallah barışırız inşallah yine güzel günler gelir böyle şeyler de olmaz.. Ama çok mu ümitliyim hayır çok ama çok mu üzülüyorum evet

Konuşmadan geçen bir gün daha.. bu saatten sonra geri döner mi ki konuşsa da olumlu konuşur mu hiç sanmıyorum :(( ilişkimi, hayallerimi hepsini kaybettim sanırım.. haftanın hemen hemen her gününü birlikte geçirdiğim insanı kaybettim sanırım

Konuşmadan geçen bir gün daha.. bu saatten sonra geri döner mi ki konuşsa da olumlu konuşur mu hiç sanmıyorum :(( ilişkimi, hayallerimi hepsini kaybettim sanırım.. haftanın hemen hemen her gününü birlikte geçirdiğim insanı kaybettim sanırım

Sanırım birazda o kişinin varlığına alıştığınız için yalnız kalacağınızı mı düşünüyorsunuz ?

Konuşmadan geçen bir gün daha.. bu saatten sonra geri döner mi ki konuşsa da olumlu konuşur mu hiç sanmıyorum :KK43:( ilişkimi, hayallerimi hepsini kaybettim sanırım.. haftanın hemen hemen her gününü birlikte geçirdiğim insanı kaybettim sanırım
ne oldu pek ?

Back
X