• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızı dövesim geliyor!!

gokce96gokce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
86
29
38
Merhaba arkadaşlar
Takıntı sahibi bir kizim özellikle saclarim konusunda. Sürekli daha gür ve güzel gösterme cabasi içerisindeyim. Üniversitede okuyorum ve ayni yurtta olduğum bir kiz benim annemle telefonda sacimla ilgili takintimdan konuşurken ''çıt çıt alicam anne çok kotu saclarim '' falan diyordum. Bu kiz da bunu duydu nereden anladin derseniz kiz yanindaki kiza çit çit muhabbeti yapiyordu ben yanlarindan geçerken. Ve kiz yaklaşık bir aydir beni gördüğü her yerde saclariyla oynuyor saclarini savuruyor resmen. Asiri derecede sinir oluyorum ve krizi yerden yere vurasim yolasim geliyor acikcasi :D ben mi çok abartiyorum bilmiyorum ama cidden takintim var ve bu kizin beni görünce boyle hareketler yapmasi beni asiri sinir ediyor. Yurtta olduğum için tartisma vb imkanim yok. Sizce ne yapmaliyim ??? Psikolojimi bozdu resmen kiz.

Senin taktigini sinir oldugunu anladikca uzerine gelecektir hic belli bile etme yoksa istedigini ona vermis olursun.sacinla derdin yokmus gibi davran mesela umursama bkma bile normal davran

Canım taktığın şeye bak. Kız seni deli gibi kıskanıyor bunu tersine çevirmek senin elinde :) Aynını sende ona yap mutlaka onun da bir takintisi vardir.

Evet ergence ama cidden bu kiz beni inanılmaz derecede rahatsiz ediyor.

Vallahi gizlice sampuanina bir şey katmayi düşünmedim değil ama yapmam yani :D

Merhaba arkadaşlar
Takıntı sahibi bir kizim özellikle saclarim konusunda. Sürekli daha gür ve güzel gösterme cabasi içerisindeyim. Üniversitede okuyorum ve ayni yurtta olduğum bir kiz benim annemle telefonda sacimla ilgili takintimdan konuşurken ''çıt çıt alicam anne çok kotu saclarim '' falan diyordum. Bu kiz da bunu duydu nereden anladin derseniz kiz yanindaki kiza çit çit muhabbeti yapiyordu ben yanlarindan geçerken. Ve kiz yaklaşık bir aydir beni gördüğü her yerde saclariyla oynuyor saclarini savuruyor resmen. Asiri derecede sinir oluyorum ve krizi yerden yere vurasim yolasim geliyor acikcasi :KK70: ben mi çok abartiyorum bilmiyorum ama cidden takintim var ve bu kizin beni görünce boyle hareketler yapmasi beni asiri sinir ediyor. Yurtta olduğum için tartisma vb imkanim yok. Sizce ne yapmaliyim ??? Psikolojimi bozdu resmen kiz.
şimdi sana abartma olur böyle şeyler daha neler yaşayacaksın ne uyuz insanlarla tanışacaksın diyeceğim, nasılsa sallamayacaksın o yüzden demiyorum
git saçının tepesine sakız yapıştır, senin saçların daha güzel görünür o zaman.

Canım taktığın şeye bak. Kız seni deli gibi kıskanıyor bunu tersine çevirmek senin elinde :) Aynını sende ona yap mutlaka onun da bir takintisi vardir.
Bana da öyle geliyor biraz çünkü bunu öğrendikten önce lavoboda aynadan beni süzerken gördüğüm çok oldu. Bu kizin ne sorunu var benle de demiştim ama sallamamistim kizi. Ama takintimi duyduktan sonra kiz resmen kafasini koparcak gibi salliyor. :D

annene yada babana şikayet et bence:KK53:

yanlış anlama sadece sen değil o kızda hiç yaşının gerektirdiği gibi davranmıyor

sataşmak nedir

annene yada babana şikayet et bence:KK53:

yanlış anlama sadece sen değil o kızda hiç yaşının gerektirdiği gibi davranmıyor

sataşmak nedir
Bakin saçma ve ergence geliyor olabilir ama bende obsesif kompulsif kişilik bozukluğu da var. Mesela eskiden beri de burnuma takintiliydim ve ameliyat oldum. Belki de hastaligimdan bu kadar kafaya takiyorum. Ama o kiz bunu yapmadan önce bu kadar umursamiyordum. Dusunsenize kiz sizi görmeden hic ugrasmiyorken bir anda saclarini deli gibi savuruyor. Hani takintiyi geçtim kizin bu hareketinden bile rahatsiz olmaz misiniz?

Bakin saçma ve ergence geliyor olabilir ama bende obsesif kompulsif kişilik bozukluğu da var. Mesela eskiden beri de burnuma takintiliydim ve ameliyat oldum. Belki de hastaligimdan bu kadar kafaya takiyorum. Ama o kiz bunu yapmadan önce bu kadar umursamiyordum. Dusunsenize kiz sizi görmeden hic ugrasmiyorken bir anda saclarini deli gibi savuruyor. Hani takintiyi geçtim kizin bu hareketinden bile rahatsiz olmaz misiniz?

hıı geçmiş olsun bilmiyordum peki kız biliyor mu rahatsızlığını.

Sen de kızı gıcık et, onu her gördüğünde bak bak gül. Biri bana bakıp bakıp gülse sinir olurdum.

Kız belki de onu kıskanıp da postiş almak istediğini düşünüyordur.bence poştiş alma bakım yap uzat gürleştir,ya da şimdilik postiş al yazın saçlarına bakım yap uzat.

Back