kızı olan hamişler kalçanızda büyüme oluyomu gerçekten yoksa bu hurafemi?

hurafe olduğu fıkrıne katılmıyorum.benım ılk çocugum kız ve gerçekten de kalçalarım genışlemışti.hatta etrafımda kız bebek doğuran çok arkadaşım var ve hepsinin genışledı.şimdi gene hamıleyım ve gene bır kızım olacak.ama bu kez genışleme yok o yuzden herkes kesın bu erkek dıyordu ama ara sıra ıstısnalar oluyomuş demk kı.

aa çok ilginç ilkinde genişledi şimdi yok ben kalça ve bacaklardan alıyorum normalde kilo alırkende o bölgelerimden alıyorum gerçi ama bilmiyorum bu kalça genişlemesine pek güvenmemek lazım..peki canınız ne istiyor ekşi mi istiyo hep

kızımda hep eksı yedım 5kıloluk kornıson tursusunu 1 gunde yedmmm bılmıyordum hamıle oldugumu ve 9 ay boyuca bebegım cınsıyetını gostermmedııı dr bellı etmıyor dedı kalcamda buyumedı herkez bununkı erkek dedı bıcaga makasa falan oturttular yıne erkek cıktı dogdu kucagımıza kız rabbım ne verırse hayırlısını versın saglıklı uzun omurler versın yavrularımıza ....hamıslerde saglıkla alırlar ınsallah kucaklarına meleklerını...:emir_bebek:

hurafe bence ,benim karnım var popom hiç büyümedi ve sivrildi gidiyo ,gören erkek sanıyor ama kızım olcak inşallah . oğlumda da böyleydi ama popom almıştı :1:

hurafe bunlar, aldığınız kilolar da, karnınızın şişkinliği de diğer şeyler de tamamen bünyenize bağlı. 6. ayıma giriyorum kalçalarımda büyüme olmadı, eşit oranda kilo alıyorum. 14. haftalıkken öğrenirsiniz zaten cinsiyetini. laf aramızda o cinsiyet takvimleri de tutmuyor :) :)

Anne adayları; ister kız ister erkek bebek olsun hamilelikte bütün kadınların vücudunda ama az ama çok deformasyon olabiliyor.Hamileliğin ilk aylarında pilatese başlayan birçok anne hem daha sağlıklı bir vücuda sahip olup hemde daha kolay doğum yapıyor... Doğum sonrası kasların çabuk toparlanıp eski forma dönme hızı da cabası.......

Anne adayları; ister kız ister erkek bebek olsun hamilelikte bütün kadınların vücudunda ama az ama çok deformasyon olabiliyor.Hamileliğin ilk aylarında pilatese başlayan birçok anne hem daha sağlıklı bir vücuda sahip olup hemde daha kolay doğum yapıyor... Doğum sonrası kasların çabuk toparlanıp eski forma dönme hızı da cabası.......

bende ebru şallının hamilelikte plates dvd si var daha hiç bakmadım:)3aydan sonra genelde başlanıyo spora dr öyle dedi

arkadaslar benımde bebeğimin cinsiyeti kız ama ,sadece göbeğim büyüdü hiç kalcam yok,yüzüm cirkinleşmedi,hep tatlı aş verdım halada tatlı,yırtılmam yok denecek kadar az göbüste,kayınvalıdemın arkadasları ve kayınvalıdemler oğlun olacak diyor,doktor kız dıyor,bende kız kıyafetlerı aldım,sımdı buradakı yorumları okuyuncada kafam karıştı,yani belirtiler erkek ama doktorunda yanılma ihtimali yoktur dıyorum teknolojı cok ılerledı ve 36.haftama gırdım???? fikri olan var mı????

arkadaslar benımde bebeğimin cinsiyeti kız ama ,sadece göbeğim büyüdü hiç kalcam yok,yüzüm cirkinleşmedi,hep tatlı aş verdım halada tatlı,yırtılmam yok denecek kadar az göbüste,kayınvalıdemın arkadasları ve kayınvalıdemler oğlun olacak diyor,doktor kız dıyor,bende kız kıyafetlerı aldım,sımdı buradakı yorumları okuyuncada kafam karıştı,yani belirtiler erkek ama doktorunda yanılma ihtimali yoktur dıyorum teknolojı cok ılerledı ve 36.haftama gırdım???? fikri olan var mı????

olur mu hiç canım ? kız / erkek belirtileri mi olur? ultrasonda ne gösteriyorsa o, yanılma payı olmaz özellikle de 36. haftada. 13 14. hafta olsa belki diyeceğim ama 36. haftadasın artık. Doktoruna bir daha danış istersen sana tam olarak gösterir, iki tane nokta şeklinde görünüyor yanlış hatırlamıyorsam yumurtalıkları kızının :)

hurafe..

kalcam ,basenlerım hıc degısmedı..sıpsıvrı bır gobegım vardı goren herkes erkek snıyordu ..

hatta son ana kadar kesın erkek ultrasyonda bellı olmuyor dıyenler bıle vardı ama kızım oldu :)

Back
X