• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızı olmasa, bana ^^gel^^ demezmiş

fadime_32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
267
3
96
Isparta
arkadaşlar slm.iyiki böle bi site varki etrafa anlatamadıklarımızı paylaşıyoruz burada.benim geçmiş konularımı okuyanlar bilir.eşimle 1 ay önce boşandık.sorumsuzluk ilgisizlik çalışmamazlık,şiddethepsi vardı.evin sorumluluğunu hep ben almıştım.neyse öle böle bitti 5 senelik evlilik.bu evlilikten 4 yaşında bi kızımız var.eşim şimdi ailesinin yanında ben ailemin yanındayım.ayrı illerdeyiz.bana buraya gel orada olmadıburda yaşayalım diye ailesinin memleketine çağırıyodu boşandıktan sonra birleşmek için.ben hep istemediğimi yazıyodum.geçen gün bana kızım olmasa bırak gel demeyi asla gelmeni bile istemezdim yazmış.arkadaşlar siz söyleyin aklım almıyo.bu adam nasıl bi adam ya.hala canımı acıtmayı başarabiliyo:(((((((

arkadaşlar slm.iyiki böle bi site varki etrafa anlatamadıklarımızı paylaşıyoruz burada.benim geçmiş konularımı okuyanlar bilir.eşimle 1 ay önce boşandık.sorumsuzluk ilgisizlik çalışmamazlık,şiddethepsi vardı.evin sorumluluğunu hep ben almıştım.neyse öle böle bitti 5 senelik evlilik.bu evlilikten 4 yaşında bi kızımız var.eşim şimdi ailesinin yanında ben ailemin yanındayım.ayrı illerdeyiz.bana buraya gel orada olmadıburda yaşayalım diye ailesinin memleketine çağırıyodu boşandıktan sonra birleşmek için.ben hep istemediğimi yazıyodum.geçen gün bana kızım olmasa bırak gel demeyi asla gelmeni bile istemezdim yazmış.arkadaşlar siz söyleyin aklım almıyo.bu adam nasıl bi adam ya.hala canımı acıtmayı başarabiliyo:(((((((

sizinde dediğiniz gibi canınızı acıtmak istediği için böyle konuşuyo ama eminim ayrıldığınız için pişman

sanırım birkaç kere reddedilmeyi gururuna yedirememiş ve hala canınızı acıtıyor :50:
kafanızı takmayın siz iyisiyle kötüsüyle bir karar vermişsiniz geri dönüp daha da üzülmeyin
yoksa mutsuzluğunuz kızınızı da mutsuz edebilir daha 4 yaşındaki kızınızı en iyi şekilde yetiştirmeye bakın
mutlaka bu günler de geçecektir siz de hayatınızı dah iyi yaşayacaksınız buna inanın ve mutlu olmaya bakın
yeteri kadar çekmişsiniz zaten hayat dert çekmek için çok kısaa
minik kızınızla önünüzde çooookkk ve mutlu seneler var :29: :34:

canınızı acıtmasın o sözü, şimdi o size orayı bırakın burda deneyelim demişya , sizde yanaşmamaışsınız, oda şimdi gurur yaptı.. bende seni istemedim sırf kızım için diyor..
iyide sen kızn için birleşmek istiyorsan , kızın için bu kadın çok kötüyse katlansaydın ozaman derlerrr
ya boşverin , şimdi çok pişmandır, sizde onun gazına gelipte canınızı sıkıp yanlış kelimeler kullanmayın, unutmayın kızınz için mutlaka karşılasacagınız zamanlar olacak, ozaman bozuna düşman olmayın birbirinizle

Nediye üzülüyorsun ,adam eş olmayı,sorumluluk almayı becerememiş, anasının kucağından ayrılmasın,yat kalk şuanki haline dua et ,üzülmeye değmez erkek olmayı becerememiş sen kendi hayatına bak ye,iç,keyfine ve kendi bak ,çocunu mutlu et kocan yanında ama mutsuzluk daha mı iyi,fedakarlık yoksa,evlilikte olmasın sen hem erkek hem kadın olamazsın

demekki bu adam beni hiç sevmemiş.ben boşuna yıpratmışım kendimi evlilik, yuva diye.ben boşa harcamışım 5 senemi:((((

demekki bu adam beni hiç sevmemiş.ben boşuna yıpratmışım kendimi evlilik, yuva diye.ben boşa harcamışım 5 senemi:((((

Böyle düşünüp kendinizi üzmeyin,ne güzel ki bu evlilikden kurtulmuşsunuz,boşa giden beş sene diye düşünmeyin, evladınız var Allah bağışlasın..
Ben 16 senelik evlilik ve 2 çocukdan sonra boşandım.
Bundan sonrasına bakın,kendinizi üzmeyin,kızınızla birlikte mutlu,güzel bir hayatınız olsun inşallah.:nazar:

Umudunu tamamen kesmiş sizden ki şimdi gururunu kurtarmaya çalışıyor.
Ne gerek varsa....

evliliğimde her zaman maddi manevi veren taraf ben oldum ve çok yıprandım.gururunu onurunu şimdi düşüneceğine erkelerin içinde tek kadın beni çalıştırırken düşünecekti.

Umudunu tamamen kesmiş sizden ki şimdi gururunu kurtarmaya çalışıyor.
Ne gerek varsa....

Katılıyorum. Amacı canınızı yakmak.

İletişimi kesin bence..Çocuğuyla ilgilenecekse baba olarak ilgilensin, sizden haber alamasın.

Allah kolaylık sabır versin.

Back
X