Tutkuuuu Bir prenss annesi..♡♡♡ Kayıtlı Üye 9 Ekim 2013 3.574 340 163 34 23 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Tutkuuuu #1 bu rengi nasil elde edebilirim ton olarak bu kadar acik olmasi sart deil ama bu tonlarda istiyorumm saclarim kumral
bu rengi nasil elde edebilirim ton olarak bu kadar acik olmasi sart deil ama bu tonlarda istiyorumm saclarim kumral
C CeYz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2012 9.964 14.476 498 23 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Tutkuuuu #2 Bayılıyorum bu kıza,canım benim Ama doğal saçlarıymış,tonu konusunda hiçbir fikrim yok ne yazık ki.
Tutkuuuu Bir prenss annesi..♡♡♡ Kayıtlı Üye 9 Ekim 2013 3.574 340 163 34 23 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Tutkuuuu #3 CeYz .!.: Bayılıyorum bu kıza,canım benim Ama doğal saçlarıymış,tonu konusunda hiçbir fikrim yok ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Evet malesef kendi saciymis :)
CeYz .!.: Bayılıyorum bu kıza,canım benim Ama doğal saçlarıymış,tonu konusunda hiçbir fikrim yok ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Evet malesef kendi saciymis :)
kiddyy Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2014 1.707 430 53 26 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Tutkuuuu #4 CeYz .!.: Bayılıyorum bu kıza,canım benim Ama doğal saçlarıymış,tonu konusunda hiçbir fikrim yok ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Tutkuuuu .!.: Evet malesef kendi saciymis :) Genişletmek için tıkla... kendi saçı değilmiş o röportajda şaka yapmış hangi renkleri karıştırdığını bilmiyormuş dediğine göre kuaför yapıyormuş..
CeYz .!.: Bayılıyorum bu kıza,canım benim Ama doğal saçlarıymış,tonu konusunda hiçbir fikrim yok ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Tutkuuuu .!.: Evet malesef kendi saciymis :) Genişletmek için tıkla... kendi saçı değilmiş o röportajda şaka yapmış hangi renkleri karıştırdığını bilmiyormuş dediğine göre kuaför yapıyormuş..
C CeYz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2012 9.964 14.476 498 26 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Tutkuuuu #5 kiddyy .!.: kendi saçı değilmiş o röportajda şaka yapmış hangi renkleri karıştırdığını bilmiyormuş dediğine göre kuaför yapıyormuş.. Genişletmek için tıkla... Hadi yaa.Ne gerek varmis ilginc
kiddyy .!.: kendi saçı değilmiş o röportajda şaka yapmış hangi renkleri karıştırdığını bilmiyormuş dediğine göre kuaför yapıyormuş.. Genişletmek için tıkla... Hadi yaa.Ne gerek varmis ilginc
Tutkuuuu Bir prenss annesi..♡♡♡ Kayıtlı Üye 9 Ekim 2013 3.574 340 163 34 29 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Tutkuuuu #6 kiddyy .!.: kendi saçı değilmiş o röportajda şaka yapmış hangi renkleri karıştırdığını bilmiyormuş dediğine göre kuaför yapıyormuş.. Genişletmek için tıkla... Boya oldygu belli zaten kendi saci2 ditince sasirmisdim bende
kiddyy .!.: kendi saçı değilmiş o röportajda şaka yapmış hangi renkleri karıştırdığını bilmiyormuş dediğine göre kuaför yapıyormuş.. Genişletmek için tıkla... Boya oldygu belli zaten kendi saci2 ditince sasirmisdim bende