Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl sac öneri..

Aysrah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
45
26
3
Selamun aleykum ..
Ben kapalı bi bayanım . Saçlarım bonenin altında kala kala çok yıprandı ve bakımdayapmadigim için tam bi facia .. yeni evliyimbi kaç hafta sonra da bebeğimiz olacakİnşaAllah . beyaz la esmer arası bi tenrengim var esim beyaz tenlisin diyor ama ben güneşte fazla durmaktan esmerlestimdiyebilirim . Saclarimi artik kullanmak güzel görmek istiyorum kızılı kafama çok taktim acaba kızıla boyatsam nasıl olurfikir verirseniz çok mutlu olurum
...:KK68:

Selamun aleykum ..
Ben kapalı bi bayanım . Saçlarım bonenin altında kala kala çok yıprandı ve bakımdayapmadigim için tam bi facia .. yeni evliyimbi kaç hafta sonra da bebeğimiz olacakİnşaAllah . beyaz la esmer arası bi tenrengim var esim beyaz tenlisin diyor ama ben güneşte fazla durmaktan esmerlestimdiyebilirim . Saclarimi artik kullanmak güzel görmek istiyorum kızılı kafama çok taktim acaba kızıla boyatsam nasıl olurfikir verirseniz çok mutlu olurum
...:KK68:

olur neden olmasın bence ten rengin beyazsa çok da güzel olur. tek skntı kızıl çok akıyomuş çocukla ilk etapta zorlanabilirsin. ben de düşünüyorum kızıl. sen yazalı çok olmuş boyattın mı saçını? çocuk var bende de ama 20 aylık zorlanırsın diyolar sen boyattıysan tecrübe olmuştur :)

Back