Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl saç rengini tamamen katapabilenler bana yardımcı olabilirmi:))

ama genelde kızıl kapatmak için küllü renkleri yani küllü kumral küllü koyu kumralla falan kapatabilirsin,2 boyamadan sonra kapanır..

Kızıldan ve siyahtan dönmek çok zor oluyor. Bir seferde zaten dönemezsin. Bu aradada saçlarınız yıprana bilir. En iyisi kuaför de halletmek daha az yıpranır belki.

Kuaföre gidersen muhtemelen boya boyayı akıtmaz diicektir ve saçını açıcı ile açmaya kalkacaktır..kızıldan kurtulmanın en iyi yolu saçı küllü kumral tonlarına boyamaktır..1 kere boyamak yetmez ama 2. ya da 3. boyamada kızıl kapanır..kaç kere boyaman gerekeceği saçın cinsine bağlı tabi..

Ben kızılı kapatmak için aralıklarla 2 kez küllü kumral boyadım.
ılk boyamada kızıl agırlıklı kumral oldum.
2.boyamada kumral agırlıklı kızıllarım var özellikle de güneşte belrgnleşiyor.
Ben 3.boyamada kızıldan bayag bir kurtulmayı düşünüyorum.
Bu arada saclarım kalın telli ve gür.
Bu sebeple renk degişimim daha zor oluyor arkadaşlar bilgilerinize...
Tek cözüm küllü kumral...

arkadaşlar benim saçımda siyah ama altında röfle olduğu için aralar kahverengiye döndün sıkıldım rengini açmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz ne renk alıp boyayayım?

Orialsiz boyayı açamazsın canım ne renqe boyarsan boya koyu olcaktır.Üstlrden kendi saçların çıktıysa birde onlar daha açık renk olacağı için kötü duracaktır.. Denedim çünkü biliyorum :) Ama orial yaparım saçıma qüveniyorum dersen o işi ancak kuaför halleder.

kesinlikle saçlarımız pişmaniye olcak yakında oreal yüzünden,ben doal yollardan akıttım çok şükür :))

her gün beyaz sabunla yıkadım saçlarımı koyu bi kızıl vardı kafamda bi tuhaf bişe ve papatya suyu sürdüm,bi de normal saç rengim açık ondan da sanırım aktı gitii uçlarda kaldı onlarıda kestircem :)

evt canım oryal olmadan açılmazmış bende dün gittim kuaföre oryalle açıp kahverengiye boyattım saçımda şimdilk iyi bi sorun yok yanmadı yani kurtuldum siyahtan:))

kızılınız yeni boyandıysa kızıl akıtıcı boyalar var.. ben 2006 da pembe rengi böyle akıtmıştım..ama oryal vardır içinde eminim...

çilek kırmızısı renge boyalıydı saçım ve tek çözüm siyaha boyamaktı..yaptım da...
saçlarım açık renk ama yinede açık kahve koyu kahve değişik tonlar oldu saçımda. en sonunda bitkisel açıcıyla açtırdım...

yıprandı evet ama , idare edicez bi şekilde...kızıl evet en dikkat çeken renk ama en acı da çektiren renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…