Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl saç

Grunge

*knee socks*
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
109
57
Selam kızlar. Şuan saçımda sonbahar kızılının akmış hali var turuncumsu bir renk. ben fotoğraftaki rengi hangi boyaları karıştırarak elde edebilirim? Önerileriniz var mı? :KK3:

2015-Kızıl-Saç-Modelleri-04.jpg red-hair-model.jpg yeni-sezon-kirmizi-sac-modelleri-3.jpg

Bence 3ü de aynı ton değil ama sonuncu rengin üstlerdeki tonu için kuaförümün tutturduğu nefis vişne kızılının formülünü verebilirim.
6.889 Vital
6.66 Alix
5.66 Neva color
Onranlarından emin olamasam da bü üç tüp boyayı karıştırmıştı, saçındaki rengin koyuluğuna göre de ona uygun vol oksidan.
2. resimdeki kızılı da kolestonun 66.46 sı veriyor.

teşekkürler cevap verdiğin için. saçını açtırıp mı boyatmıştın?

eylo2.jpg eylo.jpg Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, daha önce kızılın her tonunu kullandım. 2 yıldır kızıl değilim ve şimdi tekrar kızıla dönmek istiyorum şu an saçlarım yukardaki gibi loreal 9.1 açık külü sarı ile boyuyordum. şimdi ise aşağıdaki iki kızıldan birini yapmak istiyorum. Saçlarım açık renk olduğu için rengin tutacağı kanısındayım. Asıl istedğim 1.kızıl rengi tutturmak biraz bakır yoğun gibi olan. Bu iki kızılın hangisi bana daha iyi gider, daha da önemlisi bu renkleri nasıl elde ederim.Kuaföre gitmeden kendim yapmak istiyorum. Yıpratmadan boyamak istiyorum. Daha önce kızıl(çilek kırmızı,turuncu gibi renkler) kullandım ama hep saçlarımı kısaltmak durumunda kaldım. Hem sağlıklı uazayan hem de kızıl saçlı olmak istiyorum.Bu arada market şampuanı kullanmıyorum. Dermatalogun önerisiyle placenta şampuan ve losyon kullanıyorum. Banabi fikir verir misiniz lütfen?
kızılsac.jpg
Red-Hair-Fashion-2011.png

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1530364 Eki Görüntüle 1530365 Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, daha önce kızılın her tonunu kullandım. 2 yıldır kızıl değilim ve şimdi tekrar kızıla dönmek istiyorum şu an saçlarım yukardaki gibi loreal 9.1 açık külü sarı ile boyuyordum. şimdi ise aşağıdaki iki kızıldan birini yapmak istiyorum. Saçlarım açık renk olduğu için rengin tutacağı kanısındayım. Asıl istedğim 1.kızıl rengi tutturmak biraz bakır yoğun gibi olan. Bu iki kızılın hangisi bana daha iyi gider, daha da önemlisi bu renkleri nasıl elde ederim.Kuaföre gitmeden kendim yapmak istiyorum. Yıpratmadan boyamak istiyorum. Daha önce kızıl(çilek kırmızı,turuncu gibi renkler) kullandım ama hep saçlarımı kısaltmak durumunda kaldım. Hem sağlıklı uazayan hem de kızıl saçlı olmak istiyorum.Bu arada market şampuanı kullanmıyorum. Dermatalogun önerisiyle placenta şampuan ve losyon kullanıyorum. Banabi fikir verir misiniz lütfen? Eki Görüntüle 1530366 Eki Görüntüle 1530367

Loreal-Preference-Set-Sac-Boyasi-P67-Saf-Kizil-Cok-Yogun-Kirmizi-43360.jpg

Akos Havuç Kızılı
akos-havuc-kizili-750.jpg

Neva Color Valencia Kızılı

VALENCIA-BAKIRI-sa%C3%A7-rengi-300x274.jpg

%9'luk değil de %6'lık oksidan suyu kullanırsanız saçlarınız yıpranmaz ayrıca =)

merhaba kızlar basıma gelen felaketı sızlerle paylasmak ıstedım :) saclarım dore kumraldı kuaforume beyoncenın genelde kullandıgı karamel tonundakı sac rengını gosterdım . fakat hayal kırıklıgı.. saclarım suan koyu kızılımsı bı renk ne yapcagıı bılmıyorum kuoforum ısrarla gosterdıgın renk buydu dıyo ve bı an once kurtulmak ıstıyorum bu renkten uzerıne karamel yapsam tutar mı sızce

geç cevap için kusura bakma :KK43: karamelin tutacağını sanmıyorum alttan kızıllıklar yansır. küllü tonlar denemelisin. küllü kumral falan güzeldir bak istersen

Eki Görüntüle 1530364 Eki Görüntüle 1530365 Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, daha önce kızılın her tonunu kullandım. 2 yıldır kızıl değilim ve şimdi tekrar kızıla dönmek istiyorum şu an saçlarım yukardaki gibi loreal 9.1 açık külü sarı ile boyuyordum. şimdi ise aşağıdaki iki kızıldan birini yapmak istiyorum. Saçlarım açık renk olduğu için rengin tutacağı kanısındayım. Asıl istedğim 1.kızıl rengi tutturmak biraz bakır yoğun gibi olan. Bu iki kızılın hangisi bana daha iyi gider, daha da önemlisi bu renkleri nasıl elde ederim.Kuaföre gitmeden kendim yapmak istiyorum. Yıpratmadan boyamak istiyorum. Daha önce kızıl(çilek kırmızı,turuncu gibi renkler) kullandım ama hep saçlarımı kısaltmak durumunda kaldım. Hem sağlıklı uazayan hem de kızıl saçlı olmak istiyorum.Bu arada market şampuanı kullanmıyorum. Dermatalogun önerisiyle placenta şampuan ve losyon kullanıyorum. Banabi fikir verir misiniz lütfen? Eki Görüntüle 1530366 Eki Görüntüle 1530367
placenta sampuandan memnun musunuz

Kızlar bende şu an Olia 6.60 yoğun kızılı kullanıyorum. Saçım önceden açık karameldi. Tuttu boya. Ama koyu tuttu. Ben açık kızıl istiyorum. Klaamka ya da Susan Coffey kızılı gibi. Yoğun. Sizin attığınız resimlerdeki gibi. Oryalle açtırmadım ama hiç. Açık kızıl kullanmam zor olur mu? Bana da yardımcı olursanız çok sevinirim. Çünkü iki kutu hazır boya aldım, ona göre değiştireceğim ikisinide. Birde şimdi boya değiştirirsem ne olur? Yani fark çok mu olur? İtici mi durur? Çok soru sordum farkındayım ama cidden merak ediyorum. Saç şakaya gelmiyor. O yüzden bilenleriniz varsa danışmak istedim.

placenta sampuandan memnun musunuz

Kusura bakmayın geç gördüm mesajınızı. yaklaşık 1 yıldır losyonu ile birlikte kullanıyorum ve çok memnunum. Placenta'nın anti hair loss ürününü kullanıyorum. İnce telli ve sönük duran bi yapısı vardı saçlarımın. Ama bu şampuan saçlarımı sıklaştırdı ve daha hacimli duruyor artık. Uzamasına da yardımcı oluyor. Tavsiye edebilirim herkese.

X