Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim1. ve 3. model için Akos - Çilek Kızılını deneyebilirsiniz.
Eğer Akos markayı bulamazsanız, Neva Color'da da bulabilirsiniz.teşekkür ederim
Eki Görüntüle 1530364 Eki Görüntüle 1530365 Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, daha önce kızılın her tonunu kullandım. 2 yıldır kızıl değilim ve şimdi tekrar kızıla dönmek istiyorum şu an saçlarım yukardaki gibi loreal 9.1 açık külü sarı ile boyuyordum. şimdi ise aşağıdaki iki kızıldan birini yapmak istiyorum. Saçlarım açık renk olduğu için rengin tutacağı kanısındayım. Asıl istedğim 1.kızıl rengi tutturmak biraz bakır yoğun gibi olan. Bu iki kızılın hangisi bana daha iyi gider, daha da önemlisi bu renkleri nasıl elde ederim.Kuaföre gitmeden kendim yapmak istiyorum. Yıpratmadan boyamak istiyorum. Daha önce kızıl(çilek kırmızı,turuncu gibi renkler) kullandım ama hep saçlarımı kısaltmak durumunda kaldım. Hem sağlıklı uazayan hem de kızıl saçlı olmak istiyorum.Bu arada market şampuanı kullanmıyorum. Dermatalogun önerisiyle placenta şampuan ve losyon kullanıyorum. Banabi fikir verir misiniz lütfen? Eki Görüntüle 1530366 Eki Görüntüle 1530367
placenta sampuandan memnun musunuzEki Görüntüle 1530364 Eki Görüntüle 1530365 Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, daha önce kızılın her tonunu kullandım. 2 yıldır kızıl değilim ve şimdi tekrar kızıla dönmek istiyorum şu an saçlarım yukardaki gibi loreal 9.1 açık külü sarı ile boyuyordum. şimdi ise aşağıdaki iki kızıldan birini yapmak istiyorum. Saçlarım açık renk olduğu için rengin tutacağı kanısındayım. Asıl istedğim 1.kızıl rengi tutturmak biraz bakır yoğun gibi olan. Bu iki kızılın hangisi bana daha iyi gider, daha da önemlisi bu renkleri nasıl elde ederim.Kuaföre gitmeden kendim yapmak istiyorum. Yıpratmadan boyamak istiyorum. Daha önce kızıl(çilek kırmızı,turuncu gibi renkler) kullandım ama hep saçlarımı kısaltmak durumunda kaldım. Hem sağlıklı uazayan hem de kızıl saçlı olmak istiyorum.Bu arada market şampuanı kullanmıyorum. Dermatalogun önerisiyle placenta şampuan ve losyon kullanıyorum. Banabi fikir verir misiniz lütfen? Eki Görüntüle 1530366 Eki Görüntüle 1530367
placenta sampuandan memnun musunuz