Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl saçda deneyimli hanımlar yardım lütfen

Kırık beyaz gelinlik ile bu saç rengi güzel olur mu?

• Evet

OY: 2 66,7%
  • Hayır

OY: 1 33,3%
  • Karar veremedim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3

knickerbockerbande

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
2.945
5.195
358
Merhaba kızlar,
Ben saçlarımı uzun yıllar kızıl kullanmıştım ama sonra kahve tonlarına döndüm 1,5 yıldır çikolata kahve kullanıyorum. Şimdi ise 2 ay sonra düğünüm var ve ben kesinlikle kızıla geri dönmek istiyorum ama kahve tonun üstüne nasıl tutar? En önemlisi de çok beğendiğim bir kızıl var "vişne kızılı" nasıl elde ederim? saçlarımı kendim boyayacağım. Lütfen bu rengi bulmama yardım edin..

Eklentiler

• rihanna-saç2-250x300.webp
    rihanna-saç2-250x300.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 1.427
  • sarap-kizili-sac-renkleri-2012.webp
    sarap-kizili-sac-renkleri-2012.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 1.953
  • visne_kizili_sac_rengi.webp
    visne_kizili_sac_rengi.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 3.403
  • visne_kizili_saclar.webp
    visne_kizili_saclar.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 2.018
Merhaba kızlar,
Ben saçlarımı uzun yıllar kızıl kullanmıştım ama sonra kahve tonlarına döndüm 1,5 yıldır çikolata kahve kullanıyorum. Şimdi ise 2 ay sonra düğünüm var ve ben kesinlikle kızıla geri dönmek istiyorum ama kahve tonun üstüne nasıl tutar? En önemlisi de çok beğendiğim bir kızıl var "vişne kızılı" nasıl elde ederim? saçlarımı kendim boyayacağım. Lütfen bu rengi bulmama yardım edin..

Koleston un vişne kızılına boyamıştım 6.48 hiç de böyle olmamıştı bu kızıl bence daha koyu ve güzel pek yardımcı olamıcam

Merhaba kızlar,
bu tek bir boya olucağını sanmıyorum yani profesyonel işi ve profesyonel boya işi biraz çilek kırmızısına benziyor ama jean colour kırmızı tonlarınıda aratmaz ama tam olarak öyle bir şey değil bu rengi eldetmen zor olur birde açık kahveyse tutma şansın daha fazla ama koyuysa yansımalar yapar direk burdaki gibi rengini vericeğini sanmıyorum canım

Merhaba kızlar,
bcilekkirmizisi.webp
bateskizili.webp
Sea_Color_Sarap_Kizili_Sac_Boyasi_1_Tup_Hediye__72778240_0_45363.webp
bunlara bak canım ton olarak yakın duruyor ama numarasına bakınca insan açık olucağını tereddüt ediyor 4 bildiğim orta kestane felan :O

Eklentiler

• Untitled.webp
    Untitled.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 1.301
Aslinda buradaki rengi bulamadim cünkü gercekten profesyonel bir boya oldugu belli. Kötü kuaför deneyimlerimden dolayi da ya cok pahali kaliteli bir yere gitmeliyim ya hic mantigi olustu. Malum evlilik durumlarindan pahali kuaförlere gitmem de sikinti olurdu tüm bu sebeplerle evde yakin oldugunu düsündügüm bir tona boyadim ve istedigim kizil tonlarinda tenime ve yüzüme yakisan bir renk elde ettim. Dügünüme kadar bir kac defa daha boyayarak tam oturmasini saglayacagim. Altindaki renk cikolata kahve tonuydu ama uclari daha acikti (bakir gibi). Hala Rihanna nin sac renginde gözüm kalsa da bu renk de beni memnun etti :)

Back
X