Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl saçı kahve tonlarına boyama

orchidea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2008
4.390
7
uzun zamandır saç rengime karar veremedim. 1 yıldır kızıl saç kullanıyorum. önce şarap, sonra sonbahar kızılı boyadım. aslında belki de bana en çok yakışacak renklerden biri kızıl. hatta yakıştırmayan tek bir insan bile olmadı o kadr yani. ama gelin görün ki benim gözler kahverengi ve saçlarımda çikolata kahvesi denemek istiyorum. saçlarımı son 2 defasında kumral bakır boyadım ve aşağı yukarı 40 gündür de boyamıyorum. aşağıda saçlarımın resmi var. bu rengin üstüne çikolata kahve tutar mı? benzer bir şey deneyen ve olumlu sonuç alan varsa hangi marka ve numarayı kullandı paylaşırsa sevinirim.

ayrıca şimdiye kadar 2 defa lorealle saçlarımı boyadım ama ikisinde de alakasız ve koyu renkler elde ettim. saçlarım en çok paletteye uyum gösterdi.


kizil-kahve-sacrenkleri.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
canım eskıden benım de kızıldı cukulata kahvveye boyadım lorealın bayaa tuttu kızıllık gıttı ama tabı zamanla yıkadıkca lttan hafıf hafıf cıktılar ama ıkıncı boyayı fazla beklemeden tekrar boyadım 10 gun sonra gıbı bı surede o zaman tam oturdu 3.de super bı kahve olmustu saclarım.ama sımdıde kahveden sarısın olmaya calısıyorum ne ıstıktrarsız bır kadınım ben yaaa:sinifsinif:yakında kel kalmassam ıyı bırsey:sinifsinif:
 
bence tutar canım akmış gibi gözüküyor. palette yada kolestonun kahve seriside güzel bence. ben denemedim ama. yakın zmanda inşallah.
 
bana kahve kullananlar memnun kaldıkları boyanın markasını ve numarasını söyleyebilir mi? lütfen es geçmeyn. yarın almak istiyorum.
 
benım de saclarım kızıla boyalıydı mayıstan berı boyamıyorum. Saclarım kumral kullu kumral gıbı bırsey kendı rengi.Ne renk yapmamız lazım kızılları kapatması ıcın?
 
küllü renklere boyamak lazm..saçma yoğun kızl olduğu içn küllü kumral kapatmadı hiç.. bn bugn koyu küllü kumral alp boyıycam sonucu sizle paylaşırım..
 
selam orchidea saçını aşk alevinden 3 gün önce açıcıyla açmış biri olarak birkaç öneri sunabilirim sana. loreal'in efasor adlı toz bi açıcısı var.boyayı kusturuyo hiç yıpratmıyo ben birkaç ay öncede siyahtan kahveye dönmüştüm.şimdide kızılı açtım biraz sarı turuncu fln oluyo açınca ama saçta boya bırakmadığı için üstüne kumral tonlarında istediğin rengi uygulayabilirsin.açık kumral hariç.o tutmuyo kapatmıyo.
ben turuncuyu kapatsın diye bugün koleston 5.0 açık kahveye boyadım koyu kahve oldu biraz ama yıkanınca açılırmış.kızıldan kurtuldum.hiçte yıpranmadı saçım.fiyatıda 8 tl falan 2 pk almalısın saçın uzun.kolay gelsin.umarım yardımcı olmuşumdur..
 
maalesef bu mesajı görmeden önce gittim ve kadife kahve aldım 2 kutu. akşam boyayacağım bakalım nasıl olacak?
 
Merhaba cok zaman olmus ama kizilfan nasil döndünüz :) bende suan kizilim alttaki kendi rengim cikolata kahve yapsam nasil olur acaba
 
maalesef bu mesajı görmeden önce gittim ve kadife kahve aldım 2 kutu. akşam boyayacağım bakalım nasıl olacak?
🙃
Merhaba cok zaman olmus ama kizilfan nasil döndünüz :) bende suan kizilim alttaki kendi rengim cikolata kahve yapsam nasil olur acaba
 
X