• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl saçı kahverengiye nasıl döndürürüm?

Bademli Cikolata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
848
306
133
Saçımda kına vardı diplerim gelmişti kahve kendi saç rengim. Kızıla boyadım koleston 6.46 vişne kızılı.

Diplerim tabiki daha açık kızıl oldu uçları daha koyu ve yakıştırmadım kendime pek

Şimdi ben bu saçın her yerini eşit kahve nasıl yaparım? Siyah olmasın sakın korkuyorum

Bir de yeni boyadım kızlar beklemeliyim dimi tekrar boyamak için?

Saçımda kına vardı diplerim gelmişti kahve kendi saç rengim. Kızıla boyadım koleston 6.46 vişne kızılı.

Diplerim tabiki daha açık kızıl oldu uçları daha koyu ve yakıştırmadım kendime pek

Şimdi ben bu saçın her yerini eşit kahve nasıl yaparım? Siyah olmasın sakın korkuyorum

Bir de yeni boyadım kızlar beklemeliyim dimi tekrar boyamak için?
O kahverengi boyada ne yazık ki siyah renge çevirir açmadan o renk olmaz malesef

Kizil sactan kurtulmak gercekten zor. Kahve var , kahve var.

Bana kuaforun yaptigini soyluyorum . Once cikolata kahvesine boyamisti. Sonra aralara sari golgeler atmisti.

Boyandı mı peki saçınız kahve oldu mu yani koyu kahve olsa da bi derece siyah olmasın da :( Saçımdaki kızıl açık yani vişne kızılı

Boyandı mı peki saçınız kahve oldu mu yani koyu kahve olsa da bi derece siyah olmasın da :KK43: Saçımdaki kızıl açık yani vişne kızılı

Cikolata kahvesi olmustu. Siyah olmadi. Kullandigi marka Schwarzkopf du.

Yalniz tam anlamiyla bir donme olmuyor biliyorsun. Yine yikandikca kizil kahverengi oluyor. O yuzden sari golgeler atmisti abes durmuyordu yani. Uzayana kadar saci kurtariyor.

Bademli Cikolata Bademli Cikolata canım bende saçlarımı açtırdım sonra röfle yok ombre derken döküldü sonrada çikolata kahveye boyadım malum beyazlarda çok olunca eşim kına yakmamı istedi güzel oldu sen kolestonun vişne kızılına boyarken kına ile mi karıştırdın bende çok beğeniyorum o rengi acaba kına ile karıştırsam Nasıl olur kötü mü olur

Yalniz tam anlamiyla bir donme olmuyor biliyorsun. Yine yikandikca kizil kahverengi oluyor. O yuzden sari golgeler atmisti abes durmuyordu yani. Uzayana kadar saci kurtariyor.
Sadece koleston boyaları koyu renk oluyor

Sadece koleston boyaları koyu renk oluyor

O kadar boya kullandim. Yine en cok rengi tutturan Schwarzkopf markasi oldu.

Bademli Cikolata Bademli Cikolata canım bende saçlarımı açtırdım sonra röfle yok ombre derken döküldü sonrada çikolata kahveye boyadım malum beyazlarda çok olunca eşim kına yakmamı istedi güzel oldu sen kolestonun vişne kızılına boyarken kına ile mi karıştırdın bende çok beğeniyorum o rengi acaba kına ile karıştırsam Nasıl olur kötü mü olur

Kina ile karistirma ya. Ben de kina var , kac aydir yapmiyorum. Boya tutmuyormus ondan sonra.

Simdi elimde organik bir boya var onu aldim. O da iki ton koyu yapiyor saclari.

Ben de golden sarisi aldim. Kahverengi olsun istiyorum ben de.

Hayır karıştırmadım uçlarında kına vardı güneşte kızıl oluyodu dibim kendi rengim kahveydi boyadım güzel bi kızıl aslında ama açık oldu dipler baya ondan bi dönmek istedim şuan

Bi zaman sonra oturmaz mı boyadıkça acaba kızıllıklar kapanır belki

palette-chocolate-brown-750-p7323-6560_zoom.jpg

Palette serisi var degil mi orada. Bak bu iste. Genelde memnun kaldim bu renkten. Sonra kendim de yaptim. Tutuyor yani yalniz suresi onemli . Senin daha cok tutman gerekebilir ama koyu oldukca korkma cunku zamanla akiyor zaten. Rengini buluyor.

Bi zaman sonra oturmaz mı boyadıkça acaba kızıllıklar kapanır belki

Boyadikca kapaniyor.

Bak bunlari oneriyorum sana. Ben oyle deneyimledim. Sonra yanlis bi sey olursa kizma bana. :)

O kadar boya kullandim. Yine en cok rengi tutturan Schwarzkopf markasi oldu.

Kina ile karistirma ya. Ben de kina var , kac aydir yapmiyorum. Boya tutmuyormus ondan sonra.

Simdi elimde organik bir boya var onu aldim. O da iki ton koyu yapiyor saclari.

Ben de golden sarisi aldim. Kahverengi olsun istiyorum ben de.
Zaten 2 aydır kına yakıyorum canım saçlarım mahvoldu boya ve acıcıdan eşim çok ısrar etti daha öncede kına yaktım boya tutuyor yanlızca koyu renk boyalar açık boya için zaten açtırman gerekiyor benim kendim rengi siyah ve beyazlarım malesef çok kına ile bakır yansımalı oldu uçlarda koyu kızıl beğendim herkes kızıl ombre sanıyor sana tavsiyem beyazın yoksa boyama

palette-chocolate-brown-750-p7323-6560_zoom.jpg

Palette serisi var degil mi orada. Bak bu iste. Genelde memnun kaldim bu renkten. Sonra kendim de yaptim. Tutuyor yani yalniz suresi onemli . Senin daha cok tutman gerekebilir ama koyu oldukca korkma cunku zamanla akiyor zaten. Rengini buluyor.

Boyadikca kapaniyor.

Bak bunlari oneriyorum sana. Ben oyle deneyimledim. Sonra yanlis bi sey olursa kizma bana. :)

Çok teşekkür ederim canım yok kızar mıyım cevap vermen yeter :) zaten artık kuaförüme gitçem o yapar diye inanıyorum :)

Zaten 2 aydır kına yakıyorum canım saçlarım mahvoldu boya ve acıcıdan eşim çok ısrar etti daha öncede kına yaktım boya tutuyor yanlızca koyu renk boyalar açık boya için zaten açtırman gerekiyor benim kendim rengi siyah ve beyazlarım malesef çok kına ile bakır yansımalı oldu uçlarda koyu kızıl beğendim herkes kızıl ombre sanıyor sana tavsiyem beyazın yoksa boyama

Evet ya beyaz olmasa boyamam. Kinayi iki renk karistiricam .Bakalim nasil duracak ama once elimdeki organik boyayi yapayim. Kina sonraki is . :)

Beyazlar da golge gibi olsun :) Neyle neyi karistirdin.

Çok teşekkür ederim canım yok kızar mıyım cevap vermen yeter :) zaten artık kuaförüme gitçem o yapar diye inanıyorum :)

Kuafore gidiyorsan bir kac tane de golge attir.

Back
X