Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl saçımı açtım.üzerine ne boyayım ki mat kumral olsun?

Siminru

Canım üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.948
2.544
133
Akmış kızıldı saçım.toz açıcıyla açtım.turuncu sarı şu anda.ben donuk mat kumral istiyorum.

Akmış kızıldı saçım.toz açıcıyla açtım.turuncu sarı şu anda.ben donuk mat kumral istiyorum.

hiç bir şekilde bir kez boyamayla o rengi tutturamazsın. en az 3 kez boyatman lazım. bence şu sırayla gitmelisin :
1)saçını önce açık bir kahverengiye boyamalısın ki turuncuyu emsin.
2)sonra açık kumrala boyamalısın.
3)ardından da istediğin tonda bir kumrala boyamalısın. benim tavsiyem kumralın içerisinde dore de eklemelisin.
bu karışımı da %50 dore+%50 orta kumral şeklinde hazırlamalısın.

kesinlikle schwarskoph'un vital tüp boyası var. onu kullan. çünkü diğer tüm markalarda renkler akıyor. bu markanın boyaları hiç akmıyor ve hemen tutuyor.

Direk açık kullu kumrala boyasam?
Cunku asıl hedefim bu.hatta bunu saçımda bir parça da olsa görebilmek için dipleri 3 parmak hiç açıcı sürmedim.dogal renginde bıraktım yani dogal kullu kumral

Yada kullu kumral ve açık kullu kumralı mı karistirsam?
Aslında sorunlu açıldı: uçlar platin denecek kadar sarı ortalar turuncumsu altın sarı :/

direk kumral renge boyarsan turunculuğun gitmeme ihtimali var. benim de saçım bakır rengi ben de kumral istiyorum kuaför tanıdığıma sordum.
dedi ki : turuncu, kızıl ve bakır renkleri hemen kumralı almaz. önce kahveye boyamak şart. yoksa istediğin verimi alamazsın. aksine daha da kötü olur saçın.

önceki mesajımda da açıkladım zaten. önce açık bir kahveye boyat ki turunculuğu emsin. böyle daha sağlam olur :)

Koleston perfect 8.2 öneririm açık mat kumral daha önce kullanmıştım güzel bi renktir

Koleston kullu kumral 7.1 ve %6'lık oksidan karistirarak boyadım.
Platine kadar açılan yerler yani uçlar bence güzel bir kullu açik kumral ama hafif yeşilimsi oldu. Altın sarısına kadar açılan yerler yani dipler ise açık kumral oldu.aslında bilerek isteyerek renk geçişli ombre yapmış oldum :)
Açıcı saçımı pamuk helva haline getirdi ama idare edicem bir süre boyamam.
Sonra 8.1 ile devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…