Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl saçın büyüsü

çok uzun dönem kızıl saç kullandım hatta kırmızıydı ama kombinlemesi çok zor oldu. sadece siyah ve beyaza yakıştırıyordum saçımı ama kızıl bir numaradır

Kızl saç iyi hoş da... Kullanımı cidden çok zor.. Vücuduma, tRzıma, tenime, yüzüme tek yakışan renk kızl (çoğu rengi denedim) Kızıl saçla, nevresimler, havlular, kıyafetler hep boya ayrıca çok çabuk akıp gidiyo, düzenli olarak boya istiyo bu da kısa sürede saçın yıpranmasına sebep oluyo uzmanlar kızıl boyanın akmayanından bulana kadar kızıl kullanmak yok bi daha

Yalnız bu fotoğrafları görünce de içim bi cızz etti, çok özledim kızıllığımı

Umarım foto yuklememde sakınca yoktur
Bende kızıl ve bakır saça aşıklardanım
Kırmızının ve kızılın her tonunu kullandım
Suanki rengim böyle:)

kizil herkese yakismiyor, insallah turk toplumu olarak once bunu kabul ederiz. nufusumuzun ancak 0.1%ine iyi oluyordur heralde.

eye eyeliner looks fantastic with red hair 2.you can wear bronzer and red lipstick 3.light concealer under eyes 4. Brown eyeliner not black 5. lighter blush 6. Olive, beige, plum, pink, peaches and browns for eyeshadow 7 light eyebrow pencil or eye shadow to fill in brows 8.avoid heavy foundation.9.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…