Bu yöntemler çok iyi.
Ben de boyaya boyaya bazı ipuçları yakaladım.
Saçlarımın dipleri gelse de boyam hep şu basit birkaç kural ile canlı kalır:
1-) Şampuan, saç kremi, maske, durulanmayan krem, bakım kürü - bunları aynı markadan olanları - düzenli kullanmak.
2-) Yalnızca bir kez şampuanlamak.
3-) Çok sıcak su kullanmamak.
Ben Gliss'in şu serisini kullanıyorum ve çok memnunum:
Gliss: Renk & Parlaklık Koruyucu
Maşallah nasıl da güzel oldu saçlarının rengiYıpratmadan yapabileceğime inandırıyorsun beni yavaştan bakalım sonum ne olacak
Benim saçlarım biraz daha uzun bir de uzasın diye uğraşıyorum kızıla geçmek için doğru zaman mı tereddütteyim bu yüzden :44:
sağol kuzu artık tamamen oturdu bu mudur budur benim için
istediğim gibi oldu sonunda
yıpranmadan yapılması kolay
sadece yıpratma olasılığı açma işleminde var
kaldı ki ben kızıl açıcıdan önce saçımı açmış sonra tekrar kahveye dönmüştüm
buna rağmen fazla bi yıpranma olmadı
yine de dikkat etmek gerekir tabi
zaten cila işlemi boya gibi yıpratmıyo emin ol
ay da bi kez boyasan 1 ay da cila geçsen 2 aydan fazla kullanırsın renk oturdukça
İlk yazdığını tekrar okuyarak sorularımı sıralıyorum Amonra meraklı turşu olarak.
- Kahveye boyalı saçlarını kırmızı orielle açtım yazmışsın benim saçlarım şu an rengarenk şöyle ki turuncuya boyamıştım ama yazın yanınca çingenelere döndüm siyaha boyadım öyle siyah devam ettim ama arada durmadım kızıl attım derken sonunda boyamayı bıraktım şimdi saçlarım omuzlarımı geçiyor, diplerden 4 parmaklık yer kendi rengim-kahve- sonraki 4 parmaklık kısımda kızılla kendi rengim savaşıyor uçlar da siyah. Ben bu saçı kırmızı orialle açsam hali ne olur?
- Açmadan birkaç hafta sonra da boyamışsın ama açmada yıpranmış gibi saçların toparlamak için o arada bakım ne yaptın? Bir de akos çilek kızılı ve igora kırmızı yoğınlaştırıcıyı tercih etmen içeriklerinden mi yoksa renkten mi? Karıştırdıysan ne oranda karıştırdın?
- Açma işleminden sonra da cila atmak da fayda var demişsin kendin de yaptın mı? Boyamadan sonraki ilk yıkamada sirkeli suyla yıkamak ve şampuanlamadan kremlemek lazım yazmışsın bu durum açmadan sonra da geçerli mi? Soğuğa yakın suyla yıkamamak sonucu çok değiştirir mi, ben soğuk suyla yıkanamam da :44:
Sanırım şimdilik bu kadar soracaklarım, sen yazdıkça benim de sorularım sürer gider muhtemelen.
Son bir şey daha, cila atmak evde de böyle kolay yapılabilen bir işlemse kuaförler ne diye 15 günde 1 eşek yüküyle para alıyorlar bunun için
Bir çırpıda hepsini cevapladın tebrik ediyorum seni
Kuaförler kusura bakmasınlar efendim ben onlara güvenemediğimden kendi saçımı kesmeye başladım boyaya, cilaya hiç gitmem
Teşekkür ederim ben de kırmızı olmalıyım bu durumda
bu arada açma işleminen sonra şampuan kullanmakta zarar yok
sirke de açma işleminden sonra kullanılımalı
açık saç pullarını sıkılaştırma etkisi var çünkü
hem saçı parlatıp yumuşatıyo da
rica ederim canım ne demek
çoğu arkadaş saçını açtıktıktan
sonra uçlarım çabuk açıldı
röfleli yerler tutmadı diyo
işte bu sebepten tutmuyo
ön pigmentasyon işlemi yapmadıkları için.
Kızıl hayranıyım ve bayıldım saçlarına canımcım süper görünüyor maşallah
Saçımı ikinci kez açmış olacağım ilkinde saçlarımın ucuna inen kınayı unutup saçlarımı yakmıştım üst üste boyayıp aça aça
canım çok faydalı bir konu açmışsın. yazdıkların sadece kızıl için de değil, diğer saç renklerinin uygulanması sırasında da çok işe yarayacak bilgiler...burada yazdıklarını bir kenara not edeceğim, teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?