Evet güzel bir renk ama 2 senedir bu saça sahibim, sıkıldım. :) Şu an gidip kahverengiye boyasam saçma sapan bir renk çıkar mı peki ortaya?Bende kızılgillerdenim, severek kullanıyorum fazlasıyla iddalı kızıl akma sorunum oluyor ama vaz geçemiyorum :)
Kızıl sürekli akan bir boya olduğundan bir süre boyayı kusacaktır ama sonunda istenen rengi tutturmak mümkün :)
Evet güzel bir renk ama 2 senedir bu saça sahibim, sıkıldım. :) Şu an gidip kahverengiye boyasam saçma sapan bir renk çıkar mı peki ortaya?
Ben boya almaya gidiyorum o halde hahahah sonucu yazarım.Kızıllığın yoğunluğun bağlı , 2 sene uzun bir süre .
Büyük ihtimal tutar fakat güneşte kızıl yansımalarınız olur :)
Ben boya almaya gidiyorum o halde hahahah sonucu yazarım.
Tamam çok teşekkür ederim1 kutu kahve 1 kutu koyu gri al. 1 kutu kahveye yarım ölçek gri ekle kızıllık gider öyle olunca
Mevcut renk bu.Eki Görüntüle 2068788
Oleeey o zamanBu renkte tutar yüzde yüz..
Ben kırmızı falan sandım kızıl diyince :)
evde boyamayin cok koyu oluyor sitaha yakinEvet güzel bir renk ama 2 senedir bu saça sahibim, sıkıldım. :) Şu an gidip kahverengiye boyasam saçma sapan bir renk çıkar mı peki ortaya?
Nasıl elde ettiniz bu rengi benim saçım platin olur mu acaba=sBöyle bir şey olsa tutmaz ne mümkün buda benim kızıl
Nasıl elde ettiniz bu rengi benim saçım platin olur mu acaba=s
kendiniz mi boyadinizPlatine şahane olur benim karamelken böyle oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?