Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıldan kahveye geçmek.

Syhprd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
115
319
33
30
Biliyorum konum taşınacak ama anlık bir patlamayla serserilik yapayım dedim, hemen cevap verin lütttfen.

Saçlarım şu an İrlanda kızılı. Çok sıkıldım. Şu an gidip boya alıp boyayabilitem var. Kızılın üstüne kahverengi boya tutar mı? Saçımın kahverengi olması için n'apmam lazım? Teşekkürler şimdiden.

Bende kızılgillerdenim, severek kullanıyorum fazlasıyla iddalı kızıl akma sorunum oluyor ama vaz geçemiyorum :)
Kızıl sürekli akan bir boya olduğundan bir süre boyayı kusacaktır ama sonunda istenen rengi tutturmak mümkün :)

Bende kızılgillerdenim, severek kullanıyorum fazlasıyla iddalı kızıl akma sorunum oluyor ama vaz geçemiyorum :)
Kızıl sürekli akan bir boya olduğundan bir süre boyayı kusacaktır ama sonunda istenen rengi tutturmak mümkün :)
Evet güzel bir renk ama 2 senedir bu saça sahibim, sıkıldım. :) Şu an gidip kahverengiye boyasam saçma sapan bir renk çıkar mı peki ortaya?

Evet güzel bir renk ama 2 senedir bu saça sahibim, sıkıldım. :) Şu an gidip kahverengiye boyasam saçma sapan bir renk çıkar mı peki ortaya?

Kızıllığın yoğunluğun bağlı , 2 sene uzun bir süre .
Büyük ihtimal tutar fakat güneşte kızıl yansımalarınız olur :)

1 kutu kahve 1 kutu koyu gri al. 1 kutu kahveye yarım ölçek gri ekle kızıllık gider öyle olunca

Mevcut renk bu.
IMG_8939.webp

Bence de tutar

Koyu kızıl olan saçlarımı bile boyamıştı kuaför kahverengi kendi rengine

Böyle bir şey olsa tutmaz ne mümkün buda benim kızıl :KK68:

Eklentiler

• _20171117_203952.webp
    _20171117_203952.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 39
Kuaförde yaptırdım ilk olarak ama şöyle diyim sürekli aktığı için soluyor bu renkten eser kalmıyor , tabi ben fırsat vermiyorum boyadıktan 2 hafta sonra cilası var , renk koruyucu şampuanla yıkıyorsunuz, her ay boyanması gerekiyor yani.

Back
X