Saç Rengi ve Saç Boyama KIZILDAN KENDİ ÇABAMLA SARI VE BERBAT SON

TAUL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
145
24
98
DSC00915.webp Merhaba kızlar ana rengim kumral siyah kızıl kahve ve 3 yıllık kızıl ateş, çilek kızılı serüvenimden sonra sarıya dönüş yaptım. Ama üiversite öğrencisiyim ve saçlarımı sürekli dip boya yapmak ve tutturamamaktan korkuyorum. Açık sarı gibi saçlarım. sarı ama yumuşak bir sarı istiyorum. Hangi rengi önerirsiniz? 2. FOTO. Flaşsız çekim.

Eklentiler

• DSC00911.webp
    DSC00911.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 144
Son düzenleme:
Açıkcası saçların uçları platine doğru yakın ama bebek sarısı gibi tam bir platin değil yumuşak bir sarı rengi bence doğal yani natural serilerinden 9.0,10.1 ,10.0,11.0 ve 11.1 gibi küllü yada yansımasız internet sitesi vermek yasak mı bilmiyorum ama şu bağlantıda bir arkadaşın sarı dip boyasını yapmış bu bir kuaförün sitesi az çok yaptığı karışımı söylüyor. Benden tavsiye 9 ve 10 dan aşağıdaki sarılara inme ve diplerde turunculuk olmamasını istiyorsanda turunculuk azaltan nohut tanesi kadar koyulan boyalar vardı yada küllü renkler gideriyor. Linki mesajlardan yollayım ben size ne olur ne olmaz:işsiz:

Açıkcası saçların uçları platine doğru yakın ama bebek sarısı gibi tam bir platin değil yumuşak bir sarı rengi bence doğal yani natural serilerinden 9.0,10.1 ,10.0,11.0 ve 11.1 gibi küllü yada yansımasız internet sitesi vermek yasak mı bilmiyorum ama şu bağlantıda bir arkadaşın sarı dip boyasını yapmış bu bir kuaförün sitesi az çok yaptığı karışımı söylüyor. Benden tavsiye 9 ve 10 dan aşağıdaki sarılara inme ve diplerde turunculuk olmamasını istiyorsanda turunculuk azaltan nohut tanesi kadar koyulan boyalar vardı yada küllü renkler gideriyor. Linki mesajlardan yollayım ben size ne olur ne olmaz:işsiz:
tabi canım gönderebilirsin internet sitesini hangi boya markası nosu kaç?

beyaz tenliyim profilimde kullandığım avatarın saç rengini nasıl elde edebilirim? yada yumuşak sarı rengi.Saçım yüklediğim fotoğraflarda olduğu gibi yani yapay sarı gibi duruyor.

Back
X