Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıldan kumrala dönmek

kirpapatyasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
2
0
1
28
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır kızıl saç kullanıyordum ki tatil için eve geldiğimde annem yakışmıyo diye sürekli baskı yaptı ben de en sonunda doğal rengine dönmeye karar verdim kızılın üzerine bir defa kumral bir defa küllü kumral boyadım ama hala kızıl yansımalar var uçları doğal bir renk aldı ama saç diplerimdeki kızıllar gitmedi bundan nasıl kurtulabilirim öneriniz var mı?

Kızılın her tonunu 3 yıl kullanmış 3 yıldırda kızılın yansımalarından,hasarından kurtulmaya çalışmış ve çalışmakta olan birisi olarak tek ve kesin çözümün uzatıp uzatıp kestirmek olduğunu üzülerek söyleyebilirim.. Açıcılar saçlarınızı mahvetmenin dışında hiçbir işe yaramayacak o kızıllık siyah harici hangi rengi kullanırsanız ben hep burdayım diyecek ne yazık ki.
Kızıla bulaşmayın kimseyi de bulaştırmayın derim.

ya sorun şu ki saçlarım da uzamıyo birsürü kür denedim bi de kızılı kapatmak için boyadığım boyalar da saçlarımı çok yıprattı cidden bir çözüm bulamadım

Dax supergro kullanın, ancak diplere sürülecek uzaması için.
Diplere değil de saç boyuna ve ucuna sürülürse bakım yapıyor, uzatma görevini yapamıyor.
Cidden muazzam saç uzatıyor düzenli kullanımda.

ya sorun şu ki saçlarım da uzamıyo birsürü kür denedim bi de kızılı kapatmak için boyadığım boyalar da saçlarımı çok yıprattı cidden bir çözüm bulamadım
Bu sorunun tek çözümü Zaman ne yazık ki..benim bildiğim başka bi yol yok maalesef

3 sene kızıl kullandım ve çok radikal bir kararla aniden saçımı açık sarıya çevirttim.Öncelikle şunu belirtmek isterim benim saçım neredeyse hiç uzamaz,demir eksikliğinden ötürü.O yüzden uzamayla alakalı olmadığına emin olarak yazıyorum; ilk 2-3 ay saçlarımın tepesinde kızıllık oldu.Her kuaföre gittiğimde 'saçınızda kızıllık var,onu alalım mı?' diye sordular (her kuaför sordu bunu) ben de her sorana evet lütfen dedim. 2-3 ay sonra kızıllık kalmamıştı.

Nasıl yanmadı o saçlar? Hayret doğrusu.

Nasıl yanmadı o saçlar? Hayret doğrusu.
Çilek kırmızısı kullanıyordum en açık hâle gelene kadar boyayı vurmadım ondan sonra gittim kuaföre,zayıf olduğu için uçlar yandı kısalma oldu tabiki. Yoğun bakımla eski durumuna döndürdüm.

İnsanın inanası gelmiyor :) zira bu kızıldan kurtulmak için İstanbul'a kadar gittim kuaföre yansımalar hala var saçı iyice yıpratmaktansa uzatıp uzatıp kestirtiyorum en kesin çözüm diyorum neyse madem kurtulmuşsunuz ne ala :)

İnanıp inanmamak size kalmış ben bilgimi, deneyimimi paylaşırım isteyen yararlanır.Şehirle alakası olduğunu düşünmüyorum bu işlerin,olay kuaförde.Dediğim gibi kızıl yansımayla gezmek zorunda kaldığım dönem oldu ama 5-6 ay kadar değildi ,teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…