Saç Rengi ve Saç Boyama Kizildan kurtulmak ?????

fitifitii

hmmm..
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
159
21
98
Arkadaslar merhabalar, benim kendi sac rengim acik kumral yaklasik 5 aydir falan palettenin sarap kizilini kullaniyorum cok memnunum ama her ay cikan diplerimden sikildim. Dun kuafore gittim cikolata kahveyle kapanir fakat sac uzayinca kendi sacin diplerden siritir dedi. Yada dore kahveyle(6.65) bir kac kez boyayarak duzelir dedi. Kafam karisti. Dun bende arastirdim ve boyalarda tam sayilarin kizillik icermedigini okudum. 6.0 I da begendim aslinda. Cok kararsizim sacima acici kullanmak istemiyorum. Onerilerinizi alabilir miyim acill :))

aynı dert bende de varv sadece bir kez kızıl boyadım fakat feci bir dip sıkıntısı yaşıyorum http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=690560 göreceğin gibi bende aynı şeyi düşündüm palette 4.0 boyayayım diye düşünmüştüm fakat koyu kumral önermiş arkadaşım emin değilim bende açmak istemiyorum çünkü bir kez yaktım ve zor toparlandı yalnız uzun zamandır çam terebentini şampuanımın içine koyuyorum sanıyorum regin açılmasında etkili oldu bu ay sonu boyayaycağım resim koyarım fikrin olmuş olur

Arkadaslar merhabalar, benim kendi sac rengim acik kumral yaklasik 5 aydir falan palettenin sarap kizilini kullaniyorum cok memnunum ama her ay cikan diplerimden sikildim. Dun kuafore gittim cikolata kahveyle kapanir fakat sac uzayinca kendi sacin diplerden siritir dedi. Yada dore kahveyle(6.65) bir kac kez boyayarak duzelir dedi. Kafam karisti. Dun bende arastirdim ve boyalarda tam sayilarin kizillik icermedigini okudum. 6.0 I da begendim aslinda. Cok kararsizim sacima acici kullanmak istemiyorum. Onerilerinizi alabilir miyim acill :))

arap sabunu (beyaz sabun ) saçınızdaki boyayı akıtır bence deneyin :16:

Back
X