Arkadaşlar merhaba elimde loreal küllü kumral ile palette çikolata kahve var ikisini karıştırıp boyasam kızılı kapatır mı ? Ya da sadece iki kutu küllü kumrala boyasam kahve tonu elde eder miyim ?
Küllü kumrallar baya iyi tutuyor ben küllü sayesinde turunculuktan kurtulmuştum şimdi karamelimsi çok gzl bi saç oldu boyaya boyaya değişik gzl uyum oldu şimdide kızıla boyamak istiyorum ama geri dönmezsem diye korkuyorum. Herkes niye kızıldan kurtulmak istiyor vaz mı geçsem acaba dedim şuan bi korktum inş işe yarar küllü bnce tutar gibime geliyor
Küllü kumrallar baya iyi tutuyor ben küllü sayesinde turunculuktan kurtulmuştum şimdi karamelimsi çok gzl bi saç oldu boyaya boyaya değişik gzl uyum oldu şimdide kızıla boyamak istiyorum ama geri dönmezsem diye korkuyorum. Herkes niye kızıldan kurtulmak istiyor vaz mı geçsem acaba dedim şuan bi korktum inş işe yarar küllü bnce tutar gibime geliyor
Bnm bildiğim kadarıyla diplermle önce boyanması gerek. Kuaförler hep öyle yapıyor bn de öyle yapıyorum genelde dipleri önce boyarsan daha çok bekleyeceği için daha çok koyu tutar uçlars göre