Saç Rengi ve Saç Boyama Kizildan kurtulmakk

Be peaceful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
159
54
98
Herkese merhaba benim saclarim koyu sarap kizili daha yeni yaptirdim ama hic begenmedim esimde sevmedi kendi dogal rengim koyu kestaneye donmek istiyorum sizce mumkün olur mu..simdiden tesekkurler..

mümkündür de saçınızı yakmayın üst üste boyatarak. bi süre dinlensin.

kızıl zaten 1 2 haftada akar sonra tekrar boyarsın. erken boyarsan saçların çok yıpranır

Kızıl çabuk akıyor zaten. Kurtulursunuz. Ben koyu kızıldan sarıya dönmüştüm ama kuaförde 5-6 saat kalmıştım aşağı yukarı :)

kurtulursun ama acele etme. önce iyice bir aksın. sonra koyu bir renge boyat. aktıkça parlamalar olur ama bir iki sefer daha aynı renge boyattın mı büyük ölçüde kurtulmş olursun. kuaföre tonla para dökmeye gerek yok. ben tarçın bakırdan önce koyu kumrala sonra sarıya döndüm ama 1,5 sene içinde.

kızıldan kurtulmak boyatmamak 1 kere boyattıysan tama belli bi süre beklersin baska renklere gecersina ama omre röfle istersen komple actırman lazım
ben 1 sene kızıl kullandım cok zor en az 1.5 ayda bi ille boyaman lazım o guzel kırmızı rengi dursun diye cünkü cok akıyo nisan yagmurlarında az akmadı kafamdan bide kaliteli boyaydı sözde...

kızıldan kurtulmak boyatmamak 1 kere boyattıysan tama belli bi süre beklersin baska renklere gecersina ama omre röfle istersen komple actırman lazım
ben 1 sene kızıl kullandım cok zor en az 1.5 ayda bi ille boyaman lazım o guzel kırmızı rengi dursun diye cünkü cok akıyo nisan yagmurlarında az akmadı kafamdan bide kaliteli boyaydı sözde...
Iki kere boyattim umarim acmadan tutar koyu kestane

kurtulursun ama acele etme. önce iyice bir aksın. sonra koyu bir renge boyat. aktıkça parlamalar olur ama bir iki sefer daha aynı renge boyattın mı büyük ölçüde kurtulmş olursun. kuaföre tonla para dökmeye gerek yok. ben tarçın bakırdan önce koyu kumrala sonra sarıya döndüm ama 1,5 sene içinde.
Evet yaa esimde hic begenmedi bende...hemen donesim var yani o derece

Evet haklisiniz ay nasil boyle oldu anlayamadm walla ya
düzelir düzelir merak etme :)

ahh o yağmurlar. çok sevdiğim sırtı dantelli bir beyaz ceketim vardı. o yağmurlarda ıslanan saçlarım mahvetmişti sırtını :( hala içimde yaradır :(

Hangi kuaföre gidersen git Kızıldan başka bir renge dönülmesi durumunda ufak da olsa uçlarda yıpranma olur bu da kesim demek... Gir aktara bir tane yeşil sabun al onunla yıka sonra şampuan ve krem yap akma süresi kısalır... Sonra kestane tonlarında bir renk al ve boya ... Normalde 2 tüp gidiyorsa 3 tüp al iyice yedir...

Hangi kuaföre gidersen git Kızıldan başka bir renge dönülmesi durumunda ufak da olsa uçlarda yıpranma olur bu da kesim demek... Gir aktara bir tane yeşil sabun al onunla yıka sonra şampuan ve krem yap akma süresi kısalır... Sonra kestane tonlarında bir renk al ve boya ... Normalde 2 tüp gidiyorsa 3 tüp al iyice yedir...
Hmm sacim zaten kisacik daha kisa olursa kafayi yerim walla dediginiz gibi yapicam tesekkur ederim

Back
X