- 13 Mayıs 2017
- 159
- 54
- 98
- Konu Sahibi Be peaceful
-
Koyu kestane kendi sacim sanirim dogal sacinda kalmak istiorum bide sacim.kisa belki kaynak yaptirrim onuda aratiriorum hangisi iyi diye var mi bilginizmümkündür de saçınızı yakmayın üst üste boyatarak. bi süre dinlensin.
Iki kere boyattim umarim acmadan tutar koyu kestanekızıldan kurtulmak boyatmamak 1 kere boyattıysan tama belli bi süre beklersin baska renklere gecersina ama omre röfle istersen komple actırman lazım
ben 1 sene kızıl kullandım cok zor en az 1.5 ayda bi ille boyaman lazım o guzel kırmızı rengi dursun diye cünkü cok akıyo nisan yagmurlarında az akmadı kafamdan bide kaliteli boyaydı sözde...
Evet yaa esimde hic begenmedi bende...hemen donesim var yani o derecekurtulursun ama acele etme. önce iyice bir aksın. sonra koyu bir renge boyat. aktıkça parlamalar olur ama bir iki sefer daha aynı renge boyattın mı büyük ölçüde kurtulmş olursun. kuaföre tonla para dökmeye gerek yok. ben tarçın bakırdan önce koyu kumrala sonra sarıya döndüm ama 1,5 sene içinde.
Ben koyu kestaneye donmek istiorun kendi sacimKızıl çabuk akıyor zaten. Kurtulursunuz. Ben koyu kızıldan sarıya dönmüştüm ama kuaförde 5-6 saat kalmıştım aşağı yukarı :)
Evet haklisiniz ay nasil boyle oldu anlayamadm walla yakızıl zaten 1 2 haftada akar sonra tekrar boyarsın. erken boyarsan saçların çok yıpranır
Evet iste bi iki hafta bekletsem yeterlimidir ki acmadan koyu kestane olur mu..birde kaynak yaptiriim diorum sacima bildiginiz bi sey var mi bu kondamümkündür de saçınızı yakmayın üst üste boyatarak. bi süre dinlensin.
düzelir düzelir merak etme :)Evet haklisiniz ay nasil boyle oldu anlayamadm walla ya
kızıldan kurtulmak boyatmamak 1 kere boyattıysan tama belli bi süre beklersin baska renklere gecersina ama omre röfle istersen komple actırman lazım
ben 1 sene kızıl kullandım cok zor en az 1.5 ayda bi ille boyaman lazım o guzel kırmızı rengi dursun diye cünkü cok akıyo nisan yagmurlarında az akmadı kafamdan bide kaliteli boyaydı sözde...
Evet iste bi iki hafta bekletsem yeterlimidir ki acmadan koyu kestane olur mu..birde kaynak yaptiriim diorum sacima bildiginiz bi sey var mi bu konda
Evet yaa esimde hic begenmedi bende...hemen donesim var yani o derece
İyi bir kuaför bul ve ona bırak halleder, düşüncek bişey yok.Ben koyu kestaneye donmek istiorun kendi sacim
Sacim cok kisa ilk kez boyle oldu alisamadim kendimi kotu hissediorum yarim ay citcitim var ama kisa die olmuo dedim belki kaynak bonck vs hangisi iyiyse onu yaptiririm belkiyok malesef. ama neden işlem uyguluyosunuz ki kaynak filan, gerek yoktur bence.
Hmm sacim zaten kisacik daha kisa olursa kafayi yerim walla dediginiz gibi yapicam tesekkur ederimHangi kuaföre gidersen git Kızıldan başka bir renge dönülmesi durumunda ufak da olsa uçlarda yıpranma olur bu da kesim demek... Gir aktara bir tane yeşil sabun al onunla yıka sonra şampuan ve krem yap akma süresi kısalır... Sonra kestane tonlarında bir renk al ve boya ... Normalde 2 tüp gidiyorsa 3 tüp al iyice yedir...
Kuaforlerde kesmeye bayilio bidaha keserse onunuda sacini oturtup kesebilirim o denli aalisamadm zatenİyi bir kuaför bul ve ona bırak halleder, düşüncek bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?