Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıldan sarıya.

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.835
17.406
498
Selam kizlar .
Uzun bir sure bakir kizili kullandim sacimda.
Simdi kendi rengine dondu sayilir saclarim. Uçlarda hafif kirmizilik kaldi o kadar.
Beyaz tenliyim .
Siyah saclarim var aslen .
Bir rengi cidden çok beğendim bir kuzda onu gosterecegim size. O renk hangi boyayla olur acaba ? Buda kendi saclarim.

onceki sac renginiz kizil oldugu icin acici ile acarsaniz zaten istediginiz sactaki renk cikar fakat uclarin sari olmasi biraz zor olabilir. bende kullandim ayni rengi.ben kendim yapmistim saclarimi acip altin karamel yapmistim.birebir olmasa da bu renge cok yakindi.uclarin sari olmasi biraz zaman alir tekrar acmak lazim cunku.altin karamelden bi sure sonra uclari acip sari renge boyamak lazim.oda biraz yipratir saci.kuafor degilim ama az cok anlayabiliyorm

Tesekkur ederim . uçlara başka bir boyami alsam acaba ?

uclara baska bi boya alsaniz bile oncesinde kizil oldugu icin yine kizil tonlarinda tutar.saritutmaz.aciciyla cok fazla ugrasirsaniz uclarda bi ihtimal ozaman tutabilir ama bu seferde uclarda cok yipranma yada kopmalar olabilir

ben evde böyle yapabilirim garnier 11o ile kardeşime saç uçları istediğin yere kadar krepeleyip boyarsan açılır bikere de olmasa 2 de olur çok basit tabi kendin beceremezse kuafördede ombre yaptırabilirsin
evde de ombre setleri ile yapabilirsin hatta normal açık sarı renkte boyalar da olur
ceylinim Ceylinimdeceylinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…