Bebek Beslenmesi Kızım 3,5 aylık danone veriyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Canım meyve püresini sen kendin yapıp verebilsin..Sağlıklı olur.

Danone için yorum bile yapamıyorum tabiki vermemelisin.Benim oğlum 7.5 aylık daha geçen gün çok zor durumda kaldım arabada emziremedim vermek zorunda kaldım.İçim gitti..Daha çok ufak bebeğin.Sakın verme..

canım 3.5 aylık bebek için bence erken meyve püresini kendin yapabilirsin sütün yokmu emzirmiyormusun?zaten bebeğin çok küçük 2-3 kaşık tadımlık yicektir yoğurt 6.aydan sonra zaten devam sütü hazırlayıp verebilirsin yerimseniben

kesınlıkle vermemelısınız kesınlıkle..
helekı 6 ayına gırmemıs bı bebege asla..
ıcınde bınbır katkı maddesı bulunuyo..
ve bebegı tok tutma ozellıg vardır ıstahı gıder dahada..
gelısımıde engeller..
lütfen ımkanınız varsa dogal besleyın bebek ıcın evdekı sebzeler ıle pure yapınız..

MERABA BEN NİLÜFER ACABA KIZIMA DANONE VE KAVONOZ MEYVE PÜRESİNDEN VERİYORUM ARANIZDA VEREN VARMI ACABA 3,5 AYLIK

canım bebeğin daha 3,5 aylık ve sen meyve püresi yetmezmiş gib birde meyveli içnde bol katlı maddesi ve boya olannn yoğurtlardan veriyorsun lütfennn kendin mayaal yogurdunu bebeğinin hem artık çok daha basitt bir yoğurt makinası al 60 milyon arzumun ki mayala yedir bebeğineee

canım daha bebeğin çok küçük benimde kızım 3 aylık ben anne sütünden başka bişey vermiyorum eğer sütün yetmiyorsa aptamil verebilirsin ayına uygun bence ek gıdaya çok erken dr lar en az 6 aya kadar sırf anne sütü öneriyorlar

ne yaptın sen ya?ancak meyve suyu verebilirsin bu ayda oda bir kaç çay kaşığı.danone çok ağır canım ya.

:)) bayanlar elinizde olsa bigüzel pataklıcaksınız cok güldüm ya :)))
tabi ki haklısınız o akdarcık bebeğe inanamadım ama herkes herseyı bilecek diye de birşey yok ,olabilir.
Ben de hazır gıdalrdan az miktarlarda veriyorum elbette en güzeli doğal olanı fakat bahçemde kendim yetiştirmedikçe ,sebze ve meyvelerin temizliğine ve doğallığına inanmıyorum.Ayrıca sokaklarda satılan inek sütünün taze kalabilmesi için satıcıların bazı maddeler kattıgını belki duymussunuzdur.
Kavanoz mamalarına karşı değilim ama hazır yogurtlara kesinlikle karşıyım çünkü o gercek yogurt degil yararlı bakterilerden yoksun,üreticilerin bilmediğimiz bir maya süt tozu ile yaptığı bir kandırmaca.
Şu da var çok pimpirikli olunca bebeğe verilecek sadece anne sütünü bulabildim keşke 1-2 yıl boyunca doyursa da ek gıda vermesek :)

merhba arkadaşlar.kuzucuğum 4 ay 5 günlük oldu.geçen hafta 6 kg.dı.kilo alımımız biraz yavaş ilerliyor.3,5 aylıkken emme problemimiz oldu ama 1 hafta kadar sonra geçti.o dönem mamaya başlamadım(dr önermişti )tattırma şeklinde veriyorum 3 aylıktan beri meyveleri.öğün olarak meyve suyuyla başlayayımmı öğleden önceki öğüne.teşekkürlerr

4 ay olmuş meyve suyu ve yogurt verebilirsin

canım altı aya kadar sadece anne sütü ver ondan sonra sebze suları ve yoğurtla başla çünkü meyvenin tadına alışan bebeğine sebze yedirmekte zorlanabilirsin.sebze suyunu çeşitli sebzeleri suda haşlayarak yoğurdu da mayalayarak hazırlayabilirsin

daha çok küçük bebişin annesi senin verdiğin danoneyi sindiremez ki vücudu kesin kabız oluyordur yapma biraz daha bekle yazık etme yawruna..

arkadaşlar....nilüfer hanım danone verdiğine bin pişman olmuştur...bu nasıl bir tepki anlamdımki....benimde oğlum var 9 aylık bal ve inek sütü haricindeki herşeyi veriyorum ...ben katkısız birşey olduğuna inanmıyorum..bizim yediklerimizden anne sütünede geçiyor hormonlar koruyucular...benim arkadaşım 2 yaşına kadar emzirdi ve dakikası dakikasına doğal şeyler yedirdi..çocuk hastalıktan kurtulmuyor..bence çok üstüne gitmeden biraz geleneksel yöntemlerle çocuğu yetiştirmek en iiisi. çünkü üstüne titredikçe bebekler dahada sağlıksız oluyor.hazır yiyecekleride zehir gibi görmeye gerek yok....annaeler bebklerini 7 yaşına kadar doğal beslicez diye uğraşıyorlar..çocuk okul çağında kantinlerden çıkmıyor buda madalyonun diğer yüzü..

konu acılalı cooook olmus arkadasım kızma ama benımde 5 bucuk aylık kızım var suan asla ve asla vermem kuzenım bunların fabrıkasının satıs temsılcılığını yapıyor anlatmak ıstemıyorum midem kalkıyo görsen bu kadar kesın konusmazdın tabı tercıh meselesı ısteyen kızar ısteyen kızmaz hazıra kacan anneler doğal yapmayı zor bulan anneler asla vermem buyukte konusmuyorum SUNUDA ANLAMIS DEYILIM BIR KISI COCUĞUN DIKKAT EDIYOR SAĞLIKLI BESLIYOR O COCUĞUN BUNYESINDE VARSA HASTA OLMAK BU AAA BAK GÖRDUNMU ÜSTÜNE TİTREDI BU HHALE GELDI YADA SAKINAN GÖZE ÇÖP BATAR GIBI SACMA SAPAN SÖZLER BEN KORIM YAVRUMU DOĞAL BESLIM GELEN ALLAHTAN DERIM MANTIKMI BU YA HANGI COCUK SAĞLIKLI HİJYENDE BAKIKILIYO DIYE HASTA OLUR SACMMAAAA

zaten konuyu açan arkadaş konuyu sanki itiraf eder gibi açmış. yani ben yanlış bişi yapıyorum benden başka yapan var mı? öncelikle ben daha 3-5 aylık bebeklere yemek suyu tattırılmasını bile yanlış buluyorum bırakın 3 aylık bebeğe danone (sade yoğurttan bahsediyor sanırım). arkadaş özenmiş mi ne yaptıysa sabah kalkıp hadi ben ek gıdayabaşliyim demiş. yanarım yanarım minicikbebeğin midesine ve gelecekteki sağlığına yanarım.. 3 aylıkken danone veren 6 aylıkken patlıcan musakka yedirir. annesine söyleyecek sözüm yok zaten merak etse vermeden önce sorardı vereyim mi diye.

ben bebeğime mümkün olduğunca hazır vermeyi düşünmüyorum..danoneyi vereceğine meyveli yoğurt yap..yoğurdun içine mevsimmeyvelerini ez bence..hazır meyve püreleri tamamen boşuna hiçbirşey olmasa koruyucu madde vardır..meyve püresini hazırlamak 2 dakikaa..
ben hazıra çookk karşıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…