M moana34 Guru Kayıtlı Üye 30 Aralık 2010 1.069 115 363 Kocaeli 2 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi moana34 #1 Bugun ogrwmdim hamile oldugumu.. saglikli.olurmu.bwbegin gelisiminde bir sikinti olur mu cok canim sıkkın
Bugun ogrwmdim hamile oldugumu.. saglikli.olurmu.bwbegin gelisiminde bir sikinti olur mu cok canim sıkkın
M Mrtays Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2013 831 224 83 35 Konya 2 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi moana34 #2 Bebeğin gelişiminde bir sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle canım . kızını emzirmeyi bırakman lazım sanırım hayırlı olsun .
Bebeğin gelişiminde bir sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle canım . kızını emzirmeyi bırakman lazım sanırım hayırlı olsun .
Sarisekerannesi Guru Kayıtlı Üye 18 Ocak 2012 8.282 3.937 448 2 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi moana34 #3 mdaa .!.: Bugun ogrwmdim hamile oldugumu.. saglikli.olurmu.bwbegin gelisiminde bir sikinti olur mu cok canim sıkkın Genişletmek için tıkla... hayırlı uğurlu olsun ne güzel canım keşke bende senın yerınde olabilsem.kızım tedaviyle oldu dogdugu günden berı ıstıyorum nasıp olmadı.madem hamılesın duan kabul olur..banada dua et ve ıcını ferah tut arkadaş olucak bebıslrın ne guzel
mdaa .!.: Bugun ogrwmdim hamile oldugumu.. saglikli.olurmu.bwbegin gelisiminde bir sikinti olur mu cok canim sıkkın Genişletmek için tıkla... hayırlı uğurlu olsun ne güzel canım keşke bende senın yerınde olabilsem.kızım tedaviyle oldu dogdugu günden berı ıstıyorum nasıp olmadı.madem hamılesın duan kabul olur..banada dua et ve ıcını ferah tut arkadaş olucak bebıslrın ne guzel