Bebek Beslenmesi kızım 8 aylık yaşıtları gibi değil lütfen yardımcı olurmusunuz bilen varsa...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ASLIM_

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
30
0
6
Batman
kızım 8. ayını 12 sinde bitiriyor ama sanki çok geride kalıyor gibi yaşıtları ve ondan daha küçük olanlar bile daha güçlü emekliyor herşey yapıyor ama benim kızımdan hiç birşey yapmak gelmiyor üstelik daha zayıf neden acaba ne yapabilirim lütfen bilginiz varsa bana yardımcı olun ne yapmam gerekiyor güçlü ve daha sağlıklı kilo alsın diye....

Bebeklerin gelisimi herbirinde farkli farklidir. Benimkide 10 aylukken eneklemeye 1 yas 2 aylikken yurumeye basladi. Orumcege koyuyordum ben emeklemeden orumcekte gezmeyi ogrenmisti buda onun emekleme surecini yavaslatmisti. Birde genetik anne ve babayada ceker. Doktor normal diyorsa bbence endiselenme

öncelikle cevabın için tşk ederim... doktor normal diyor ama bilirsin anneleri ben çok takıntılı ve tedirginim işte anenelik işte çocuğunun en iyi en güzel şekilde büyümesini ister...

Back
X