Tuvalet Eğitimi kizim altina kaciriyor

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

fatmaylin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2014
109
21
98
Tuvalet egitimine 22aylikken basladk hersey cok guzeldi ama su son 1 aydir cildirma noktasindayim devamli altina kaciriyor ustelik okadr cok tuvalete cikiyorki,camasir daginiklidindan biktm artik suan 28 aylik.tahlil yaptirdk hersey normal cikti.kendimi tutamiorum kiziorum bazen,anne tamam bi daha soylicrm diyo ama bi bakmisim alti yine islak.bu konuda tecrubesi olanlar tutumunuz nasildi?yardim lutfen.cocuk yetistirmedr en zor taraf tuvalet egitimiymis bana gore cok yoruldum artk

aynı şey benim başımda fatmaylin kafayı yicem artık 28 aylık benim kızımda tamam söylüycem diyo kaçırıyor yavruma üzülüyorum farkında değil sanki en kısa zamanda dr götürcem

Tuvalet eğitimi çok zor ve ciddi sabır gerektiriyor . Son bir ayda altına kaçırıyorsa , kendisini rahatsız eden , korktuğu veya etkilendiği bir durum olabilir. Hayatınızda farklılık oldu mu ?

Ayrıca hiç mi tutamıyor yoksa ara ara mı kaçırıyor.

Bir de size tavsiyem lütfen kızmamaya çalışın. Çok zor biliyorum ama siz kızdıkça o kendini başarısız hissediyor ve yine altına kaçırıyor . Bu böyle devam eder .
Ben benzer durum yaşadım ama hep üzülme kızım olur böyle şeyler , herkes zaman zaman kaçırabilir diye diye atlattık .

Bir ay öncenin konusu güncellenmiş , farketmedim.

Konu sahibi çözmüş sanırım .o_O

Back
X