KIZIM BABASIYLA YASAMAK ISTIYOR

Nazlican333

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
480
183
628
Ben eşimden yeni boşandım iki ay oldu.Anlasmali olarak ayrıldık.Kizim 15 günde bir babasını görüyor. Babası dört kardeş ve kardeşlerinin hepsi bekar ve aynı şehirde yaşıyorlar.Ben ise üç kardeşim ama hepsi evli ve bulunduğum şehirde yaşamadıkları için burda tekim.Kizim babasıyla daha çok görüşmek istediğini benimleyken sıkıldığını söyledi. Orası kalabalık ve sadece eğlence üzerine hizmet veriyorlar.Benim yanında ise ben tekim ve belli kurallar var.Ondan dolayı benimle yaşamak ona cazip gelmiyor.Cok üzülüyorum inanın onu eğlendirmek mutlu etmek için elimden gelen herşeyi yapıyorum.Ama mutlu edemiyorum sanırım. Beni bırakıp babasıyla yaşamayı tercih etmesinden çok korkuyorum.Ne okur akıl verin...

Kaç yaşında kızınız?

9 yaş bu kararı verebileceği bir yaş değil.
Görüşme sıklığını arttırın her hafta olmasını sağlayın.
Mesela istediği bir akşam babasıyla iletişime geçip kalıp kalamayacağını sorun ve gönderin.
Kızınız şuan orayı eğlenceli ve ulaşılmaz görüyor.
Aynı park gibi, az süre geçirilen yerler.
Ama istediği an gidebilir ve dolayısıyla sürekli eğlenemeyeceğinden, bu isteği gidecektir.

15 günde değil istediği zaman görsün babasını cazipliğini kaybeder velayeti vermeyin... 15 günde bir gittiği için dolu dolu geçiyordur zamanı çocukda hep öyle olacağını sanıyor hafta sonları yollayın gitsin eglensın gelsin tabi iyi bakıldığından eminseniz

Deneyımlemesıne ızın verın bence.. Elbetteki cok uzuluyorsunuzdur ama sabredin oraya gıdınce de bellı bır sure sonra kurallar olacak sızde o sure zarfında sıze geldıgı gunlerde daha cok verımlı zaman gecırın farkı yavas yavas oda anlayacaktır ve geri gelecektır dıye dusunuyorum.. Sabırlı olun lutfen.

Çok güzel öneriler yazılmış, siz balık burcu musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…