Kizim bazadan dustu uyurken yardim lutfennn

Bebegin nasil canim doktora gittiniz mi merak ettim Allah im korusun tum melekleri bu sogukta vatanindan ayri annesinin kucaginda oradan oraya kosusanlar geliyor aklima Allah im sen koru

İnşallah bir şey olmamıştır yavruya. Aksatmayin bir hastaneye goturun yine.

Arkadaşım işinize karışmak gibi olmasın ama bir çocuğun yeri doğduğundan itibaren kendi yatağıdır. Bende ilk başta o hataya düştüm ama 6 aylıkken aklım başıma geldi de kendi yatağına alıştırdım, hem kendi rahat yatıyor hem ben. Birde uyku eğitimi verdim çok rahat ettim. Öğlende akşamda sütünü eline veriyorum kendisi uyuyor yatakta. Bebeğinize de bişey olmamıştır panik yapmayın ama olabilme ihtimaline karşıda önlem almanız hayırlı olacaktır. Geçmiş olsun canım.

Korkma canım iyi düşün panik yapma ama keşke uyumasaydi 2 saat falan kusma olursa diye ama bebekler miniktir rabbim korur onları varsa bir aferin ver ağrısı falan olursa rahat uyusun. .
aferin grip ilacı değilmi neden çocuğa veriliyor ki ?

Benimde en korktuğum şeylerden biri bu şu aralar
Uykusuzluk büyük problem istese de her an dikkatli olamıyor insan
Çok geçmiş olsun ama zaman kaybetmeden bi hastaneye gitmek şart..

Öncelikle çok geçmiş olsun, umarım sorun yoktur.

2 yaşında bir bebeğin uyku yeri kendi yatağıdır. Hatta her yaşta ki bebeğin yeri kendi yatağıdır. Uyku bu yarı ölüm hali, korunaksız bir yatakta herşey olabilir Allah korusun. Bence artık kendi yatağında uyumalı.

Benim kızımda 3 kere düştü. :/ biz her seferinde doktora götürdük ama genel hali iyi olduğu için,kusma vs olmadığı için çok şükür tomografi falan çekilmedi boşa radyasyon almasın diye.son düşüşü yatağın 3 tarafı kapalıydı ayak ucumuzdan emekleyerek atlamış kafa üstü :| bebekti tabi şuan 4 yaşında. Doktor bir daha düşürürsen polisi arayacağım demişti (eşimde polis:)) ozamandan beri çoook dikkatliyim. İnşallah iyidir bebeğiniz. Almayın yanınıza gerçekten çocuğa güven olmuyor deli gibi uyuyorlar.

Yorumlara baktım da herkesin çocuğu ikişer üçer düşmüş.

Normal birşey mi bu.Bir kez düştü de diğerlerine neden önlem alınmadı ?

Madem bu kadar tehlikeli ve düşme olasılığı fazla o zaman yer yatağı yapın.

Uyurken düşme tehlikeli . 10 çocuğa bişey olmasa bile 11. çocuk hasar alabilir . Bu kadar basite indirgemeyelim olayı .

Konu sahibi sen de bir doktora danış tedbir amaçlı .

Konu sahibi arkadaşım çok geçmiş olsun
Kızınız nasıl merak ettim?
Haberdar ederseniz çok sevinirim

Yorumlara baktım da herkesin çocuğu ikişer üçer düşmüş.

Normal birşey mi bu.Bir kez düştü de diğerlerine neden önlem alınmadı ?

Madem bu kadar tehlikeli ve düşme olasılığı fazla o zaman yer yatağı yapın.

Uyurken düşme tehlikeli . 10 çocuğa bişey olmasa bile 11. çocuk hasar alabilir . Bu kadar basite indirgemeyelim olayı .

Konu sahibi sen de bir doktora danış tedbir amaçlı .
Kendimden örnek verirsem ilk düşüşte donmeyi henüz bilmiyordu ve emzirirken uyuyakalmıştım ama meğer dönmeyi öğrenmiş ve düştü :| 2. Tamamen dikkatsizlik3.ise yatağımızı duvara yaklaştırıp diğer tarafa beşiği aldık sadece ayak ucumuz açık kaldı ve sürünerek oraya gitti :/ sonuç şükürler olsun bir şey olmadı. Ama en ufak seste irkilen bir tip oldum. Gece hindi gibi apartmanda gelen her sese irkilerek kalkıyorum falan. Tabi kendi yatağında,odasında yatıyor ve güvenli bir yatak, yere yine bir şeyler koyuyorum düşerse diye vsvs. Bir daha olmadı ama hala o korkuyu yaşıyorum kocaman olduğu halde.

Bu gece herzamanki gibi 2 yasindaki kizimi yanimda uyuttum ama ben cok yorgundum ve uyuyaklmisim yatagina koymamisim ve kut diye bir dusme sesi geldi okadar korktumki hemen su icirdim neresini carpti nasil dustu bilmiyorum gecenin 4 du suan ve fazla aglamadi kucagimda hemen geri uyudu ama benim icim rahat degil uyudu diye kizima bisey olmasin allahim lutfen
Ayy canım keşke hemen uyutmasaydın yaa :( durumu nasıl şimdi

Panik olma canim, bir sey olmaz, dusmeyen cocuk yok, hepimiz insaniz uyuyakalabilirsin ya da dalginlik bile olur, benin kizimda yatakta dustu kac kere, bu dedigim 2 yasindan sonra. Dustukten sonraki tepkilerinden anlasiliyo zaten. Benim kizim dustukten sobra yanima gelip anne ben yataktan dustum cok komikti diyip guldu mesela :) bu noktada yanlis yonlendirmek istemem ama tomogrofi de radyasyon sonucta.

Umarim kizin iyidir biseyi yoktur ki eminim yoktur . Benim oglumda bebekken 2-3 defa dustu Rabb ime sukurler olsunki birsey olmadi. Su anda iki bucuk yasinda yatti o kendi yataginda uyuyordu bende kucuk oglumu uyutuyordum iki arada bir derede nasil dondu nasil dustu anlamadim baktim yerde ama oglanda tik yok uykuya devam Allah tan yastiginin ustune dusmus oluyo boyle dikkat etmek lazim.

Oğlum Üç yaşında elektrik süpürgesinin kablosuna takılıp alın üstü düştü parkeye ama çattt diye ses geldi zaman geçti uyku saati geldi zamanında uyudu bir kaç saat sonra kusarak uyandı nasıl hastaneye gittik bilmiyorum dr soruyor nasıl oldu kim yaptı sen neredeydin allahım sorgu süal. Kusma çok büyük belirtiymiş bu yüzden rontgen tomografi karın ultrasonu ( bunu darp var mı yani dayak için yapıyorlarmış) çok şükür hiç bir şey çıkmadı ama ömrüm gitti. Tomografi evet çok zararlı ama doktorlar böyle bir durumda kar zarar yapıyorlar. Allah korusun bütün ana kuzularını.

Kizlar netim yoktu giremedim
Kizim gorunuste cok iyi suan 24 saat gecti ve artik slklnti olmaz sanirin insallah cok sukur allahima ..dun gece kizimdan cesaret alarak hastaneye gitmedim yoksa evhamliyim zaten duramam ama dustugunde cok icten aci ceketek aglamadi ve uykusunu bile bozmak istemedi uyudu misil misil ama ben uyumadim basinda bekledim gozetledim durumunu gun isiyinca uyudum onu beklerkende konu actim cunku birilerine sormam lazimdi dilim tutuldu sanki cok korktum ..birde ben zaten kizimi asla yaninda yatirnam sabahabksdar sadece uyuturum oksarim ninni soylerim o uyur ve dogru yatagina ...ama bu sefer ben uyumusum ondan once nasil oldu hic bilmiyorum allah hepimizin evladini bagislasin

Back
X