Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aferin grip ilacı değilmi neden çocuğa veriliyor ki ?Korkma canım iyi düşün panik yapma ama keşke uyumasaydi 2 saat falan kusma olursa diye ama bebekler miniktir rabbim korur onları varsa bir aferin ver ağrısı falan olursa rahat uyusun. .
aferin grip ilacı değilmi neden çocuğa veriliyor ki ?
Kendimden örnek verirsem ilk düşüşte donmeyi henüz bilmiyordu ve emzirirken uyuyakalmıştım ama meğer dönmeyi öğrenmiş ve düştü :| 2. Tamamen dikkatsizlik3.ise yatağımızı duvara yaklaştırıp diğer tarafa beşiği aldık sadece ayak ucumuz açık kaldı ve sürünerek oraya gitti :/ sonuç şükürler olsun bir şey olmadı. Ama en ufak seste irkilen bir tip oldum. Gece hindi gibi apartmanda gelen her sese irkilerek kalkıyorum falan. Tabi kendi yatağında,odasında yatıyor ve güvenli bir yatak, yere yine bir şeyler koyuyorum düşerse diye vsvs. Bir daha olmadı ama hala o korkuyu yaşıyorum kocaman olduğu halde.Yorumlara baktım da herkesin çocuğu ikişer üçer düşmüş.
Normal birşey mi bu.Bir kez düştü de diğerlerine neden önlem alınmadı ?
Madem bu kadar tehlikeli ve düşme olasılığı fazla o zaman yer yatağı yapın.
Uyurken düşme tehlikeli . 10 çocuğa bişey olmasa bile 11. çocuk hasar alabilir . Bu kadar basite indirgemeyelim olayı .
Konu sahibi sen de bir doktora danış tedbir amaçlı .
Ayy canım keşke hemen uyutmasaydın yaaBu gece herzamanki gibi 2 yasindaki kizimi yanimda uyuttum ama ben cok yorgundum ve uyuyaklmisim yatagina koymamisim ve kut diye bir dusme sesi geldi okadar korktumki hemen su icirdim neresini carpti nasil dustu bilmiyorum gecenin 4 du suan ve fazla aglamadi kucagimda hemen geri uyudu ama benim icim rahat degil uyudu diye kizima bisey olmasin allahim lutfen