kizim benimle kalmak istemiyor :(

miniqim_naz_bnm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
379
322
103
Merhaba bir sıkıntım var gerçekten yardıma ihtiyacım var çalışan bi anketin 3 yaşında bi kızım var yaklasik bir haftadır eşim gece ise gidiyor kızım da son 3-4 gündür geceleri benle kalmak istemiyor üst katta babannee var kızıma o bakıyor bana kızımın söylediği babannem bensiz uyuyamaz benim ona gitmem gerek diyor ve ne desem nafile ortalığı ayağa kaldırıp bütün konuşmalarıma ve cabalarima ragmen babannesine gidiyor bu beni çok rahatsız etmeye başladı ne yapacağımı bilemiyorum bilir yardım edin :(:(

fazla üzerine gitmeyin bir müddet orda kalsın sizi özleyecek ve sizinle kalmak isteyecektir, artı onu çok özlediğinizden ve onla uyumak istediğinizden bahsedin masal anlatacağınızı söyleyin ve onun hoşuna gidebilecek bir kaç tatlı vaadlerde bulunun ve tabiki bunları yapın sonra sizden zaten vazgeçmek istemiyecektir ;)

babaanne bu durumu nasıl karşılıyor? bence siz oyunlar üretin enerjiniz ilk başlarda tükenir ama evladınız için yapacaksınız sonuçta. o zaman sizin yanınızda kalmayı isteyecektir. çok üstelemeden bir oyun yapın o anda

ıyı geceler benımde 1 ay gıbı calısma surem oldu gecen hafta çıktım işten benım kızımda 1 bucuk yasında kayın valıdem bakıyor aynen benım kızımın davranısları degıstı kayınvalıdeme daha duskunlesmeye basladı her ıstedıgını yapıyor sureklı kucagında gezdırıyor dısarı gezmeye goturuyordu huyu çok degısmıstı bu durum benıde cok rahatsız ettı ama anne olarak ona zaman ayırmak gerekıyor...

sizde artik onsuz uyuyamadiginizi söyleyin... zorlamadan bunu bir hafta araliksiz söyleyin... anne olarak belki bu duruma katlanmak zor.. evladinizin en güzel zamanlarinda anin güzelligini yasayamadiginizi düsünüyor olabilirsiniz... ama sanirim babaanne'de kötü biri degil?.. o'ndan sogutmadan kendinize çekmeye çalisin çocugunuzu...

Benim oğlum da sık sık babannesine gitmek isterdi şimdi zorlasakta gitmek istemiyor.
Bir müddet böyle oluyorlar sonra geçiyor , üzülmeyin hatta tadını çıkarın , kendinize vakit ayırın işte .

Bence çocuğunuzla biraz daha fazla zaman geçirmeye çalışın, gece yatmadan önce sizinle beraber yaptığı bir uyku ritüeli olsun mesela beraber diş fırçalamak, pijamaları giymek, beraber kitap okumak hem onu uykuya hazırlar hem de ilişkinizi güçlendirir.

Belki babannesi oyle diyordur uyutmak için. Ben yattım ama sensiz uyuyamiyorum falan diye. O da alışmıştir.

Merhaba bir sıkıntım var gerçekten yardıma ihtiyacım var çalışan bi anketin 3 yaşında bi kızım var yaklasik bir haftadır eşim gece ise gidiyor kızım da son 3-4 gündür geceleri benle kalmak istemiyor üst katta babannee var kızıma o bakıyor bana kızımın söylediği babannem bensiz uyuyamaz benim ona gitmem gerek diyor ve ne desem nafile ortalığı ayağa kaldırıp bütün konuşmalarıma ve cabalarima ragmen babannesine gidiyor bu beni çok rahatsız etmeye başladı ne yapacağımı bilemiyorum bilir yardım edin :KK43::KK43:
canım bu normal bi durum. çocuk alıştığı yerde kalır
ablamın oğluna da annem bakıyor ve ablamı annemden çok seviyor
ablam bi yere gidince ağlamıyor ama annem mutfağa bile gidemiyor...
çocuğun ile bol bol vakit geçir

Back
X