• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım bizi gördü

gercekten cok sacma ve acimasiz yorumlar okudum.. ozellikle de "onune gelen anne baba oluyor iste" tarzi olanlar cok asagilayici ve haksiz..

ne yapmis bu kadin? cocugunu mu dovmus? ac mi birakmis? ne mutlu ki o cocuga annesiyle babasi 3 cocuktan sonra bile hala birbirleriyle sevisebiliyorlar. sevgi dolular demek ki. konu sahibi de kotu bir anne olsaydi "amaaaan, gorduyse gordu" diyip cocugunun psikolojisini dusunmezdi.. cocuk gordugu seyi anlamlandiramadigi icin korkmus olabilir, ben ortada cok vahim bir durum gormuyorum acikcasi. zamanla duzelir diye dusunuyorum. hele ki gunumuz sinema ve muzik endustrisi bu kadar mustehcen filmler ve kliplerle doluyken eminim gordugu seyin ne anlama geldigini yakinda ogrenecektir.

ama beni asil uzen kadinlarin hemcinslerine karsi bu kadar cabuk pencelerini cikarip anneligini sorgulamasi. sanki kendileri dunyanin en iyi annesi hepsi! sanki hic biri en ufak bir hata yapmayacaklar.. yapmayin lutfen, bu kadar bol keseden atmayin, kibirlenmeyin.. insaniz herkes hata yapabilir. azicik insaf yahu. pedofili yakistirmasi bile yapilmis. pes!
Çok çok çok teşekkürler:)
 
kapı kapaliymis, bunlar odada filmizliyormus sonra sevişmeye başlamışlar. Kadın fark ettiğinde daha önce kapattığı kapı acıkmis. Oradan anlamis zaten kızınin geldiğini.

Konu sahibi yazık hoş olmamış ama 11 yaş bence büyük. Ergenlige girmek üzere zaten. Bunlar çok öyle travma olacak şeyler değil. Ama aile kültürünüz bunu bu küçük kızın nasıl atlatacağında önemli olacak. Kızımın yanında eşimi öpmem bile demişsiniz. İşte bu biraz abartı bana göre. Çocuğum yok ama evde insanın eşini öpmesi çocuklarda yanlış izlenim uyandırmaz. Yani burada dudak dudaga opusmekten bahsetmiyorum. Karı Koca el ele tutusmak, kolkola girmek ve öpmekdeb bahsediyorum.

Neyse uzman biri ile konuşman çok önemli. Yavrum ne olduğunu anlamıştir ama işte korkup uzulmustur. Karmaşık duygular içindedir. Kaygilanmistir.
Canım ben çocuklarımın yanında eşimin kucağınada otururum ama orda dudağından öpmem yazmıştım
 
ben aslında konuyu anlamadım. şöyle ki, 2,5 yaşında oğlum var. biz onun yanında bol bol sarılırız. birbirimize sevgi sözcüğü söylriz. hatta oğlum bazen aşkımm diye çağırır bizi :KK70:
birbiirmizi de öperiz koklarız. oğlum babasını örnek alsın isterim. eşini, sevdiğini sarıp sarmalasın. bunda bişey yok.
ama seviştiyseniz ki hayır diyorsunuz , bu konuda kapı kiltli olmalı.
filmin sesinden çocuğu fark etmediyseniz de sesten bile etkilenmiş olabilir çocuk.
dediğim gibi olayı tam anlayamadım. sizi rahatsız eden sarmaş dolaş olmanızsa bunu göstermekte geç bile kalmışsınız.
Bence konuyu takip edin mesajları okuyun
 
Benim kızım girmeden önce kapı çalar müsait misiniz diye sorar ama gündüz ya da akşam uyanık olduğunda. Uyurken rüya görebilir korkabilir uyku haliyle kapı çalmaz pat diye odaya dalar korkarım karşımda dikilmiş saçlar da uzun açık:KK57: beraberlik öncesi kapıyı kilitlerim hemde 2 kez sonra geri döner kapıyı açmaya çalışırım baktım açılmıyor tamam kilitli derim:KK70: okb olabilirim kabul :işsiz:Kapıya kilit şart:kahve:
 
Sapıkmış gibi suçlanmanız kadar "Çocuğunuza kapı vurmayı öğretin" yorumlarına da şaşırdım açıkçası.
Gecenin bir vakti uyku mahmuru çocuk kapıyı çalmadan içeri giriyor, olamaz mı?

Ne gereksiz saçma yorumlar ya;
konu sahibi lütfen takılmayın bu yorumlara.
11 yaş bu çeşit gizlerin yavaş yavaş keşfedilmeye başladığı ilk yaşlar, ön ergenlik...
Nasıl olsa regl için 2 seneyi geçirmeden ufaktan konuşmaya başlayacaksınız kızınızla; o zaman kendisi daha rahat anlamlandıracaktır.

Bundan sonra kapınızı kilitli tutmaya çalışın, kilidi yoksa da yaptırın.
 
Ya isterse çocuk filmi olsun.
Allah allah
Filmden tahrik olunduğu nerde yazıyor.

Konu sahibine sapık muamelesi yapanlar ciddi anlamda problemli bence.

Ya evli değil ya hic cinsel temasta bulunmamış bol keseden sallıyorlar.
Şaşkınlıkla okuyorum, o an etkilenilen izledikleri şey değil ki , neyinden etkilenilicek çizgi filimin :)
Eşim animasyon ve çizgi flim çok sever çocuklarımız yokken bile izlerdi, tv yokmuş onların evde o yüzden içinde kalmış, beraber çok izledik, o an etkilendik birbirimizden diye sapık mı olduk bizde şimdi :skandal:
 
Tamamen katiliyorum. Ayrica simdi beni linc edecekler ama yakinlasirken ustunuzde ortu olmasi tavsiye edilir.
Uyanmaz dediğiniz çocuk uyanmış işte. Ayrıca gecenin 3 üydü diyorsunuz da eşiniz işe gitmiyor mu sizin hem ne demek yatak odasının kilidi yok çocuklu bir evde mutlaka olması lazım bu kadar zor değil ki bir kilit yaptırmak. Dikkatli olmak lazım bu konularda sonra burada ben ne yapıcam diye konu açıyorsunuz önlem alın yahu.
çalışıp çalışmamasından sizene ya belki sabahlıyoruz öylede işe gidiyoruz sanırım siz böyle duygulardan yoksunsunuz yani yorumlarınızla insanı zıvanadan çıkarıyosunuz sonunda sizin seviyenize inmek zorunda kaldım çok yazık yaaa
 
Uzmanla görüşmek en doğusu olur şu noktada. Buradaki yorumlara takılıp kendinizi üzmeyin. Kapıyı kilitlersiniz bundan sonra, olan olmuş artık.
Kızınız da çok küçük değil biliyordur bu konuları muhtemelen. Sizi görmek onu şaşırtmıştır ama kolayca atlatır umarım.
 
En çok yaşamayı korktuğum olay
Kızınızla bunun normal bişey olduğunu söylemekten başka bişey yok ama utancınızda da haklısınız
İlerde eminim gülecek ama şimdi onun için travma
 
Diger hanimlara ders olsun en azindan. Tedbir almak kapiyi kilitlemek bu kadar zor olmamali. Anne babasiniz siz, ustunuze dusenleri yapmalisiniz.
 
Al işte birtane daha ya sabır yaaa
???? Kapiyi kilitlesin herkese ornek olsun bu durum dedim, kufur mu ettim size?
Bu ne boyle gayet duzgun yorum yaziyoruz, madem yorumlara haksiz kaba cevaplar vereceksiniz konu acip fikir sormayacaktiniz hanimefendi.
Bu ne yani, gayet duzgun yorum yaziyoruz atar yiyoruz.
Atarlanmak icin mi konu actin? Boyle bir haksizligi kabul etmiyorum.
 
Back
X