Kızım çok burnunu kurcalıyor. Yardım ltfn

naneli_limon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
796
90
118
4yaşında kızım var. Burnu çok kuru. Maalesef sünkürerek burnunu temizlemeyi hiç sevmiyor. Ne burnunu yıkattırıyor ne peçeteye sünkürüyor sadece sildirtirir peçeteye. Ondada burnu temizlenmiyor. Sürekli eli burnunda. Artık kızıyorum. Eskiden dikkatini başka yöne çekerdim ama artık fayda etmiyor. Devamlı kurcalıyor. Delireceğim ne yapabilirim? :-(

Hiç zararı olmayan deniz suyu spreyleri satılıyor eczanede, onlar faydalı olabilir belki.

benim oglumdada var kuruluk sorunu.o yuzden temizlenmiyor ici kendiliginden surekli mudahale gerekiyor.ayrica kuru burun ozellikle yazin kanama yapiyor bilginiz olsun.burunu nemlendirmek icin damlalar var.dogal ozel olarak aliyorsunuz eczanaden.biz ondan kullandik doktorun tavsiyesi uzerine.cok faydasi oldu hem kurulugu gideriyor hemde temizligi kolaylastiriyor.cocuk doktoru veya eczacidan danisabilirsiniz..

serum fizyolojik sıkın burnuna, odasını da sürekli nemlendirin, burnunu kurcalamaya devam ederse kılcal damarlara zarar verir.

Çocuklar zaten her nedense seviyor burunla oynamayi :) burunda bişey olmasa da kurcalayacaktır.

Kendinizi frenleyin. Ne olursa olsun uyarmak yerine dikkatini dağıtın.
Herseyin bir dönemi var. Bunu yapmayı da bırakır.
Bağırsak paraziti olunca burun kuru olur ve çok kasinirmis derler. Bir baktirin isterseniz.

Ben kurt oldugunda oyle yapar çocuklar dıye duymuş tum
Kendinizi frenleyin. Ne olursa olsun uyarmak yerine dikkatini dağıtın.
Herseyin bir dönemi var. Bunu yapmayı da bırakır.
Bağırsak paraziti olunca burun kuru olur ve çok kasinirmis derler. Bir baktirin isterseniz.
Allah allah.. hiç duymamştm. Zaten dra gtcez. Sorayım. Ama çocuk dr'u anlarmı?

Back
X