dibimizden ayrılıp uyuyamıyor. biz yatınca. şimdi pc deyim o da ayağımın dibinde.
eskiden hiç umurunda olmazdı koridorda yatardı. kendini elletmeyi çok sevmezdi..
ama artık çarşıya çıkarken onu bırakıp gidiym. arkamdan inliyo kısa bir süre. wc ye girince bile kapıyı tırmalıyor.
sürekli yanımda olmak istiyor. yere oturduğum an gelip yatar kucağıma. eskiden hiç böyle değildi. 1 aydır falan abartrtı iyice.
kıskançlıkta var. hem diğer köpüşü kıskanıyor hem eşimle beni. birbirimize sarıldığımızda hemen üzerimize geliyor. halbuki eskiden biz birbirimize sarılınca odadan giderdi. :1no2:
çok değişti kızım çok... garip bir hırlama ve havlama oluyor kimi zaman birden bire.. ya bişiylerden korkuyor. yada yaşlılık...
Eğer sağlık sorunu yoksa o zaman dediğin gibi kıskançlık ve yaşlılık...belki diğer köpekten dolayı onu atacaksınız sanıyordur olur olur...Canım hakan boyar olarak araştır internette, kendisi hayvan piskolojisi ile ilgileniyor, bloguna üye olup soru sorabilirsin, yardımcı olacaktır sana...öptüm :)
canım şimdi benim anlamadığım bir konu var.başka bir köpüşten daha bahsetmişsin.diğer köpüşle beraber mi büyüdü yoksa yeni yeni mi siz de kalıyor.biliyorsun bu konularda çok kıskanç oluyorlar.benim ki de mesela arkadaşımın bebeğini kıskanmıştı bu şekilde.sürekli kucağımdaydı.sevdirmedi bile bebeği bana hep mıyk mıyk.diğer köpüşü kıskandığı içindir büyük ihtimalle.ama sen yine de bi araştır canım.inş. durumu düzelir.kıyamam ben ona...
hay allah bende çocuğu kucağa alıştırma diyecektim delikafadulden
ama neyse tıpkı çocuklardaki gibi ,ağlar,çırpınır sen yine alma..
''hayır'' ı öğrensin :smiley-cool:
canım sanırım o bunalımda...kucağa alıştırmama zaten 45 kilo kadar bişiy:)))
bende 45 kiloyuım:) hayır komutunu biliyor ileri ve temel itaat eğitimi var ama bu aralar huyu değişti. bildiği komutlara bile aldırmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?