- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 39
7 yaşında dişi bir rottum var. son günlerde çok farklı tepkiler veriyor. sürekli yanımda sev beni diye kafasını elimin altına sokuyor. hemen burnuyla kolumu kafasına attırıyor. bunu önceden de yapardı ama artık arttırdı. ben evden çıkarken mıykıldıyo.. ben uyurken başucumda pc de otururken gelip beni yalıyor. pati ver komutunu biliyor ama bu hareketi bize derdini anlatmak için kullanır. sürekli patisi dizimde en sonunda az önce yere oturdum dizime yattı. bir elim onu seviyor. öyle sakinledi. ama kucağıma iyice yerleşmeye çalışıyo. ufak tefek bişiy de değil ki... 40 kilo. hera yapma dediğimde kalkıp karşıma geçip oturuyor. ofluyor mıyklıyor.
ama kucağımda da sürekli patisi omzumda habire kokluyorr. sanki yeni dışardan gelmişim gibi davranıyor.şuan tuşlara bile zar zor basıyorum. bazen azıcık gidip uyuyor da dinleniyoz. ama patisi hep elimde olsun istiyor. çok garip davranıyor ne yapıcağımı şaşırdım.
eskiden yağmurda gezmeyi severdi artık yağmurda dışarı çıktığımızda arabaların altına saklanmak istiyor. çok ürkek ve çok bağımlı oldu...
ne yapsam..odadan çıkınca peşimde wc nin kapısında bile bekler oldu
sanırım yaşlılık sendromu....
ama kucağımda da sürekli patisi omzumda habire kokluyorr. sanki yeni dışardan gelmişim gibi davranıyor.şuan tuşlara bile zar zor basıyorum. bazen azıcık gidip uyuyor da dinleniyoz. ama patisi hep elimde olsun istiyor. çok garip davranıyor ne yapıcağımı şaşırdım.
eskiden yağmurda gezmeyi severdi artık yağmurda dışarı çıktığımızda arabaların altına saklanmak istiyor. çok ürkek ve çok bağımlı oldu...
ne yapsam..odadan çıkınca peşimde wc nin kapısında bile bekler oldu
sanırım yaşlılık sendromu....