Kizim cok gazli

Bglmglstn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
14
1
1
27
Kızım çok gazlı ve artık dayanamıyorum sürekli agliyor 4 tane gaz ilacı degistirdim en son Nurse harveys kullandım o biraz rahatlattı gibi ama bi kaç gün sonra yine aynı gazla devam etmeye basladi.Yakınlarım zincoyu öneriyor sizce zinco iyi bi gaz ilaci mi

Rezene içirebilirsin kendinde iç yediklerinede dikkat et dediğin damlayı bi çok kişiden duydum iyi diye

Rezene anason kimyon denemediğim birşey kalmadı kolik bir bebek ama sabah akşam agliyor 3 ay oldu hala aynı

Benim çocuğum yok ama yeğenimde kolik ve reflülü bir bebekti. Pek çok marka gaz ilacı denedik. Zinco bize pek yaramadı maalesef. Ama biogaia diye bir markanın faydasını gördük. Ama zincoyu deneyin her bebekte aynı olmaz elbette. Allah sabır versin o dönem hem keyifli hemde zordu bize. Sabredin 6. Ayda geçti yeğenimin gazı

Öncelikle allahım kolaylık ve sabır versin.

Bizde oğlumla aynı sıkıntıları yaşadık.

Denemediğimiz yöntem kalmadı, emeklemeye başlayınca 6aylıkken hafifledi ama 22 aylık hala gazlı . Üşütme ve yemekte hemen gaz sorunu çıkıyor. Bağırsak ve midesi hassas. Eşim de öyle muhtemelen ona çekti fizyolojisi.

Tek söyleye bileceğim şey kullandığınız damlayı bir hafta bırakmadan deneyin, bir hafta da anca vücudu alıştırıyor, Bi gün birini, hop işe yaramadı, öbür gün ötekini denemeyin

Bizde METSİL Bi nebze işe yaramıştı. Kişiden kişiye değişir.

Kolikti bnm oğlumda hafta da 3gün sürekli ağlardı. Hala da öyle geçecek diye sabrediyorum çok zor bir çocuk. Hiperaktif ve dikkat dağınıklığı var.

Tavsiyem en az hasarla , kendinizi yıpratmadan geçirin bu zamanları. Çünkü ben çok yıprattım hala daha da rahata kavuşamadığını için yoruldum bıktım artık. Siz bari sabrınızı tüketmeyin.

Sağlıklı günler...

Anason rezene çayına azıcık kimyon katın:) geçmiş olsun bu arada. mumkunse onu sıkı giydirip disarida gezdirin temiz havada iyi gelecektir, bebek arabasinin veya kangurunun icinde hareket ettigi icinde gazi salmasında fayda olacaktır. ayaklari cok sicak tutun bunlari oğlumda uyguladim baskada bisey aklima gelmiyo:( süte alerjisi olabilirmi?

Mahallenin en mutlu bebeği diye bi kitap var kolik bebeklerle ilgili yazılmış, tüm yorumlar olumlu ben de okumaya başladım 12 lira öyle pahalı da değil bi alıp okumayı dene istersen.

Çok zorlaniyorum ciddi anlamda.Bide etrafımdakiler boş konuşup daha çok strese sokuyor.Biogai,matzol,metsil,sab simpleks,nurse harveys kullandım şimdide zincoyu öneriyorlar.Bide çocuk hiç durmadığı için sürekli çözüm yolu arıyorum ve kim ne derse onu yapıyorum acaba iyi gelir mi diye.Çok zor çok evim eşim isim hiçbirşeyle ilgilenemiyorum

Benim çocuğum yok ama yeğenimde kolik ve reflülü bir bebekti. Pek çok marka gaz ilacı denedik. Zinco bize pek yaramadı maalesef. Ama biogaia diye bir markanın faydasını gördük. Ama zincoyu deneyin her bebekte aynı olmaz elbette. Allah sabır versin o dönem hem keyifli hemde zordu bize. Sabredin 6. Ayda geçti yeğenimin gazı
Reflü kusarken ileriye doğru hızlı atarak kusması mi oluyor

Anason rezene çayına azıcık kimyon katın:) geçmiş olsun bu arada. mumkunse onu sıkı giydirip disarida gezdirin temiz havada iyi gelecektir, bebek arabasinin veya kangurunun icinde hareket ettigi icinde gazi salmasında fayda olacaktır. ayaklari cok sicak tutun bunlari oğlumda uyguladim baskada bisey aklima gelmiyo:KK43: süte alerjisi olabilirmi?
Süte alerjisi olduğunu sanmıyorum oyl
Öncelikle allahım kolaylık ve sabır versin.

Bizde oğlumla aynı sıkıntıları yaşadık.

Denemediğimiz yöntem kalmadı, emeklemeye başlayınca 6aylıkken hafifledi ama 22 aylık hala gazlı . Üşütme ve yemekte hemen gaz sorunu çıkıyor. Bağırsak ve midesi hassas. Eşim de öyle muhtemelen ona çekti fizyolojisi.

Tek söyleye bileceğim şey kullandığınız damlayı bir hafta bırakmadan deneyin, bir hafta da anca vücudu alıştırıyor, Bi gün birini, hop işe yaramadı, öbür gün ötekini denemeyin

Bizde METSİL Bi nebze işe yaramıştı. Kişiden kişiye değişir.

Kolikti bnm oğlumda hafta da 3gün sürekli ağlardı. Hala da öyle geçecek diye sabrediyorum çok zor bir çocuk. Hiperaktif ve dikkat dağınıklığı var.

Tavsiyem en az hasarla , kendinizi yıpratmadan geçirin bu zamanları. Çünkü ben çok yıprattım hala daha da rahata kavuşamadığını için yoruldum bıktım artık. Siz bari sabrınızı tüketmeyin.

Sağlıklı günler...
Bilgileriniz önerileriniz için çok teşekkür ederim allahım sizede kolaylık versin.Geçecek bi gün bunu biliyorum ve kendimi öyle motive ediyorum.Çocukla uğraşmaktan ne kendime ne eve bakabiliyorum.Biraz hafiflese onada raziyim ama ne gecemiz var ne gündüzümüz

Reflü kusarken ileriye doğru hızlı atarak kusması mi oluyor
Tam olarak belirtisi bu diyemem ama Emer emmez kusuyordu emdiği sütü neredeyse tamamen cikarirdı. Fizyolojik reflüymüş büyüdükçe geçer dedi doktor. Kilo almasi iyiydi allahtan. Cok sukur geçti. Insallh sizde atlatırsınız bu süreci.

Back
X