- 7 Kasım 2016
- 14
- 1
- 1
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reflü kusarken ileriye doğru hızlı atarak kusması mi oluyorBenim çocuğum yok ama yeğenimde kolik ve reflülü bir bebekti. Pek çok marka gaz ilacı denedik. Zinco bize pek yaramadı maalesef. Ama biogaia diye bir markanın faydasını gördük. Ama zincoyu deneyin her bebekte aynı olmaz elbette. Allah sabır versin o dönem hem keyifli hemde zordu bize. Sabredin 6. Ayda geçti yeğenimin gazı
Süte alerjisi olduğunu sanmıyorum oylAnason rezene çayına azıcık kimyon katın:) geçmiş olsun bu arada. mumkunse onu sıkı giydirip disarida gezdirin temiz havada iyi gelecektir, bebek arabasinin veya kangurunun icinde hareket ettigi icinde gazi salmasında fayda olacaktır. ayaklari cok sicak tutun bunlari oğlumda uyguladim baskada bisey aklima gelmiyosüte alerjisi olabilirmi?
Bilgileriniz önerileriniz için çok teşekkür ederim allahım sizede kolaylık versin.Geçecek bi gün bunu biliyorum ve kendimi öyle motive ediyorum.Çocukla uğraşmaktan ne kendime ne eve bakabiliyorum.Biraz hafiflese onada raziyim ama ne gecemiz var ne gündüzümüzÖncelikle allahım kolaylık ve sabır versin.
Bizde oğlumla aynı sıkıntıları yaşadık.
Denemediğimiz yöntem kalmadı, emeklemeye başlayınca 6aylıkken hafifledi ama 22 aylık hala gazlı . Üşütme ve yemekte hemen gaz sorunu çıkıyor. Bağırsak ve midesi hassas. Eşim de öyle muhtemelen ona çekti fizyolojisi.
Tek söyleye bileceğim şey kullandığınız damlayı bir hafta bırakmadan deneyin, bir hafta da anca vücudu alıştırıyor, Bi gün birini, hop işe yaramadı, öbür gün ötekini denemeyin
Bizde METSİL Bi nebze işe yaramıştı. Kişiden kişiye değişir.
Kolikti bnm oğlumda hafta da 3gün sürekli ağlardı. Hala da öyle geçecek diye sabrediyorum çok zor bir çocuk. Hiperaktif ve dikkat dağınıklığı var.
Tavsiyem en az hasarla , kendinizi yıpratmadan geçirin bu zamanları. Çünkü ben çok yıprattım hala daha da rahata kavuşamadığını için yoruldum bıktım artık. Siz bari sabrınızı tüketmeyin.
Sağlıklı günler...
Tam olarak belirtisi bu diyemem ama Emer emmez kusuyordu emdiği sütü neredeyse tamamen cikarirdı. Fizyolojik reflüymüş büyüdükçe geçer dedi doktor. Kilo almasi iyiydi allahtan. Cok sukur geçti. Insallh sizde atlatırsınız bu süreci.Reflü kusarken ileriye doğru hızlı atarak kusması mi oluyor