- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.182
- 103
Kızlar benim bir kızım var 24 aylık her anne baba gibi bizde onu çok severek şımarttık tabi halada öyle yapıyoruz sanırım. Babasının prenNsesi herşeyi kızına toz kondurmayan bir adamla evliyim. Anladığınız üzere eşim daha çok şımartıyor. Ben şuan 32+4 günlük gebeyim. Kızım kucağımda bebek görse çocuk görse beni ısıtıyor yada kendi kafasını duvara vuruyor. Babasının kucağında görse ölesiye ağlıyor yerlerde yuvarlanıyor resmen eşim yeğenini dahi almıyor kızımızın kıskançlık krizi tutmasın diye . Kendi bebeğimiz doğduğunda ne yapcam ben. Eşim büyük kızıma çok düşkün benim ilk göz ağrım bu başka onun gibi başka kimseyi seçemem falan diyor iyice çıldırıyorum. Bunun için ağladım geçen gün saçmalama falan dedi ama benim içim hiç rahat değil. Karnımda ki melek te benim yavrum. Ben sırf ayrımcılık olmasın diye ikinci kızım olmasına rağmen herşeyimi sıfırdan aldım bebeğime. Ablamın eskilerini bana giydirdiniz demesin ilerde üzülmesin diye herşey ona özel alındı. Ay ben napcam ya. İyi bir anne eşit adaletli bir anne olamıcam mı . Eşim beni çıldırtıyor zaten