selam arkadaşlar benim 6.sınıfa giden kızım var.ilk okuldan beri derslere karşı çok ilgisiz.anlama güçlüğü olan bir çocuk değil ama isteksiz.ilkokuldan beri evde işlerimi erteleyip onunla beraber ders çalıştım,test çözdüm,birbirimizi sınav yaptık,okulda gördüğü dersleri evde beraber çalıştık.ama olmuyor sadece benim istememle olmuyor.başarılı oldukça ödülendirdim,çeşit çeşit test kitapları aldım.okul bitti test kitapları bitmedi.kimine hiç başlamadı,kimininde yarısına bile gelmedi.okuldan geldikten sonra kesinlikle tekrar yapmıyor.bende derslerinden artık fazla birşey anlamıyorum.öğretmeni dersane için erken 7.sınıfta verirsin dedi.dersaneye yollasakta isteksiz bir çocuk için faydalı olurmu onuda bilemiyorum.genelde çevremdekiler isteksiz çocuk dersanede aynı farketmiyor dahada çok sıkılıyor diyorlar.görümcemin kızı çok başarılı olmasına rağmen dersaneye gidiyor.görümcem üst üste kızına test kitapları alıyor kız 2 günde bitiriyor..özel okula yollamayı düşünüyorlar.banada sen dersaneye yollama verdiğin paraya yazık.senin kızın isteksiz istekli olsa değerlendir derdim ama faydasız diyor.canım çok sıkılıyor okumasını canı gönülden istiyorum.kimseye muhtaç olmasın ayaklarının üstüne sağlam bassın istiyorum ama artık umudum kalmadı.kızım sana güveniyorum yaparsın dediğim halde o hiç hırslanmıyor.az önce test kitabını eline verdim yap diye bıraktı yapmıyor.2 soru çözdü bitti.şuan sadece yabancı dili 1.diğer dersleri 2 ,3,4 .Sizce ne yapmalıyım dersane vermelimiyim.yoksa erkenmi.Ne olur fikir verin.siz çocuğunuza ne tutumdasınız.
Son düzenleme: