Bebek Beslenmesi kızım devam sütü almıyor:(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

arimayambenim

olacak..olacak...
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
583
165
323
38
yarın okula baslamak zorundayım ama kızım devam sütü almıyor,ne yapacam sasırdım,ne yaptuysam olmadı bir türlü..bu arada kızım 4 ay 1 haftalık...ne olur yardım...

kaşıkla vermeyi denesen yada devam sütlerini tek tek denesen.benim kzım 9 aylık sezeryanla doğıum yapınca hem stüm gelmedi hem emmek istemedi halada zar zor emiyoruz ya o ayrı bi konu.hastanede çok ağlayınca doktorlar mama verdi ama beğenmedi bir tane daha denediler yine beğenmedi en son milupa aptamili beğendi bende hep ondan aldım.bu zamana kadarda hala kullanıyoruz.şimdi milupa aptamil 3 numarayı alıyorum.bence değişik marka mama dene sonrada kaşıkla dene.umarım bir faydam dokunur bende çok çektim ama çok şükür ek gıdalarla başlayarak devam ediyoruz.bu arada ben 4 aylıktan sonra ek gıdalara geçtim.mesela tarhana çorbasını pişirip blendırdan geçirip veriyordum yada 4 aylık yiyebileceği meyveleri.şeftali muz gibi ama dikkat et kabızsa verme.eğer sormak istediğin bişey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.sonra bi değişiklik olursa haberdar edersende sevinirim:)kolaylıklar dilerim.:56:

cok sağol cnm,2 ay önce vermiştim almıştı biberonu ama şimdi diretiyor ne yaptıysam,kasıkla verdim yine almadı,aptamil kullanıyorum ben de ...ne yapacam yaa,yarın tüm gün yokum nasıl olacak yaa...

benim kızım 9 aylık ben 4, aydan itibaren kızıma sulandırarak keçi sütü verdim.marketlerde sınırlı satılıyor.3 tl. vanlyalı gibi tadı var ve kızım şu an 14 kilo sağlıklı.keçi sütünü araştır.çok faydalı.netten içerdiği protein ve mineraller anne sütüne en yakın.zaten bu devam sütlerinin içeriği inek sütü canım araştırabilirsin.% 100 etkili şiddetle tavsiye ediyorum...:52:

bide sütünü kaşıkla versen.ben kızıma chico nun anne memesine benzer uçlu biberonunu aldım hem anne memesi gibi hem biberon

her verdiğin öğün içerisine has zeytin yağı damlat ek gıdalara geçtiği için kabız olabilir.beyin gelişimi içinde mükemmel.bu arada meyve suyu ilk elma ve armut ile başla canım.lifli oldukları içn...pekmezi (doğal üzüm pekmezi olsun kabızlığa önlem için)sütünü içmez ise çok az damlat şekerede fazla alışmasın sonra keszeytin yağı ve pekmez bebişlerin gelişimlerinde en büyük doğal ilaçlardır.

yok almıyor kaşıkla da...şimdi mememi verdim saldırdı resmen...offffffffffffffffffffffffffffffffffff

güzelim market yok mu oralarda lütfen dene şu sütü yazık bebişe.kaç kişiye önerdimgerçekten işe yaradı.inan.hem besleyici hem vitamini çok fazla....:43:

aynı durumla bende savaştım.sonucu böyle buldum...başta terddüt yaşayabilirsin ama güvenmekten başka çözüm kalmıyor insanda.

yerel marketleriniz yok mu ben burada yerel markete ayırttırıyorum kalmıyor çünkü.o kadar çaresiz değilsin demek kicanım.neyse ALLAH yardımcın olsun...:42:

yerel marketleriniz yok mu ben burada yerel markete ayırttırıyorum kalmıyor çünkü.o kadar çaresiz değilsin demek kicanım.neyse ALLAH yardımcın olsun...:42:

yok cnm yaa sadece bim var o kadar değişik bir yer ki burası,aslında kızım biberon almıyor onu anladım ben şimdi...

bunu anlaman için lütfen ufak bir test yap.biberon içine kaynatılmış su ve suyun içine çok az şeker at dene bakalım biberon alacak mı...

bunu anlaman için lütfen ufak bir test yap.biberon içine kaynatılmış su ve suyun içine çok az şeker at dene bakalım biberon alacak mı...

peki tmm canım şimsi uyuyor uyansın ilk iş bunu yapıcam,ağlamk üzereyim yaa yarın sabahtan aksama kadar yokum bu yavrucak neyiyecek şimdi,önce hiç ek gıda vermedim

canım benim üzülme.benim kadar bebeğiyle savaş halinde olan olmamıştır.ben çok şeyler araştırdım ve inan çok fazla şey öğrendim.bu sitede çok yardımcı olduğum bu sayede arkadaşlıklar kurduğum güzel insanlar tanıdım.ilk iş keçi sütünü bul taktım ben buna. evde pekmez varsa suyun içine şeker yerine az katabilirsin.keçi stü yoksa netten siparişle gönderiyor firma.meyvelerin vitamini cam rendede gitmez rendele içine 2 bebe bisküvisi at az zeytin yağı damlat yedir miniğe kaşıkla az az göreceksin başaracaksın...

Back
X