kızım duru emmıyor

pembempembem

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
8
0
6
İstanbul
kızım yaklaşık 2 aylık oldu fakat emmıyor. spectra süt sağma makınesiyle sagım yapıp bıberonla beslıyorum duzenlı sağmayada calışıyorum. benım gıbı olan annelerden cevap beklıyorum bu sekılde sutunuz ne kadar geldı ve bebegınızı kaç ay bu sekılde besleyebıldınız? şuan günlük 750ml sütüm çıkıyor

Ben bu şekilde sadece 1 ay besledim çünkü memeyi almayı başarınca sağmayı bıraktım.Ben her emzirmede memeyi önce ağzına verdim baktım almıyor,gidip sağdım.Her emzirmede unutmaması için bunu yaptım ve çok şükür emmeye başladı.Sağıp vermek bebeğin midesine neyin ne kadar gittiğini görmek açısından çok güzel.Ağlıyorsa açlıktan olmadığını bilerek soruna yönelik davranmak bebeği daha sakinleştiriyor ama sağmak anneyi yoran uzun ve zorlu bir süreç.Sağarak biberonla besleyen çok arkadaşım oldu.Hatta bi tanesi 17 ay sağdı.

kızım yaklaşık 2 aylık oldu fakat emmıyor. spectra süt sağma makınesiyle sagım yapıp bıberonla beslıyorum duzenlı sağmayada calışıyorum. benım gıbı olan annelerden cevap beklıyorum bu sekılde sutunuz ne kadar geldı ve bebegınızı kaç ay bu sekılde besleyebıldınız? şuan günlük 750ml sütüm çıkıyor

elektriklimi makinan ben bebedorun manuel kullanıyorum şuan evdeyim baya zamanımı alıyor ve en fazla 60-70 cc çıkıyor iki göğsümden ama 1.5 ay sonra işe başlayacagım..elektrikli düşünüyorum memnunmusun spectradan acaba bi de mini olanındanmı seninki yoksa spectra 2 mi???

spectra 2 elektrıklı benımkı ithalatcı fırmasını buldum cok uyguna aldım. amerıkan hastanesıde bundan kullanıyor. cekım gucu cok ıyı ve sütümü cok arttırdı bır sagımda 120 cc cıkıyor kesınlıkle tavsıye ederım. manueller sutu azaltıyormus.

Canım hala kızın emmiyorsa tavsiyem göğüs ucu aparatı, koruyucusu diye geçiyor adı sanırım. Benim bebeğim de ilk hafta emmiyordu sağıp biberonla verdim sonra bir arkadaş önerdi eczanelerde ve bebek ürünleri satılan yerlerde satılıyor kağuçuktan yapılmış plastik gibi bir şey göğüs ucuna takıyorsun ucu olduğu için bebek rahat emiyor. Her seferinde çıkartıp bir de göğsünü ver. Benim öyle 2. Günde normal emmeye başladı. İnşallah sende de işe yarar.

ben kızıma her yolu denedim ancak bir türlü meme almadı, kızıma tam 9 ay sağarak anne sütü verdim, dile kolay 9 ay boyunca gece gündüz önce 2 saat arayla biraz büyüyünce 4 saat arayla anne sütü sağdım, çok zor günlerdi, ama hepsi geçti gitti, Allah kolaylık versin, zor bir durum, benim makinem medela elektirikli pompaydı, aynı zamanda şarjlı da kullanılabildiği içn pikniğe gittiğimizde vs. rahatlıkla kullanabiliyordum.

Back
X