Kızım ellerimden kayıp gidiyor

Prensesannesiidlr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
114
34
13
53
Iyi aksamlar bayan arkadaşlarım derdim büyük rabbim başka dert vermesin. 18 yaşında genç kız annesiyim ve kızımin hareketlerinden şüphelendim. Onunla arkadaş gibi olabileceğimi söyledim ve ağlayarak bana sarıldı nasıl dicegimi bilmiyorum birliktelik yaşamış :( kızdım da çok şaşırdım napmam gerek bilemiyorum dunyanin sonu degil dedim o kadar üzgün ki hayallerimi aldılar intihar düşünüyorum diyor kendisine bisey yapar diye korkuyorum benimlede konuşmayı kesti banyoda çok uzun duruyor naptın diyorum temizleniyorum ben pisim diyor bana ölümle ilgili sorular sormaya çalışıyor allah aşkına nasıl yol izlemeliyim :(

Iyi aksamlar bayan arkadaşlarım derdim büyük rabbim başka dert vermesin. 18 yaşında genç kız annesiyim ve kızımin hareketlerinden şüphelendim. Onunla arkadaş gibi olabileceğimi söyledim ve ağlayarak bana sarıldı nasıl dicegimi bilmiyorum birliktelik yaşamış :KK43: kızdım da çok şaşırdım napmam gerek bilemiyorum dunyanin sonu degil dedim o kadar üzgün ki hayallerimi aldılar intihar düşünüyorum diyor kendisine bisey yapar diye korkuyorum benimlede konuşmayı kesti banyoda çok uzun duruyor naptın diyorum temizleniyorum ben pisim diyor bana ölümle ilgili sorular sormaya çalışıyor allah aşkına nasıl yol izlemeliyim :KK43:
Cinsel tacize uğramış olabilir mi acaba? Gönüllü birliktelik olsa hayallerimi çaldılar ya da pisim temizlenmek istiyorum demez bence. Bir an evvel dr a götürün, taciz gb birşey varsa adli süreç başlasın

Hep konusarak destek oluyorum ise gittigimde hep ariyorum ama oyle ikilemli cevaplar yaziyor ki hemen arayip sesini duyuyorum. Sabah ise giderken bakiyorum cenin gibi kivrilip uyuyor hayallerim vardi bu zamana kadar korudum simdi nasil inandim diyor cocuk ona gecmisin de boyle iliskin olsa da onemli degil deyip yanasmis boyle birsey olunca yalan soyledim tabiki onemliydi demis orasi ayri yikim

Bir aile dostumuzun kızıda bu yaşlarda birliktelik yaşamıştı. Çok kötüydü annesi bilmiyordu ama psikolojisi öyle bir bozulmuştu ki tanıyamaz hale gelmiştik. Acilen psikolog götürdük. Sürekli geldi gitti şu an çok çok şükür iyi. Yeniden doğdu.
Lütfen geciktirmeyin. Anından psikolog’a götürün.

Cocuk uzun zamandir israr ediyormus pek derine inmiyor bi anlik oldu diyor psikolojik destek icin goturucem goturme benim hayallerim gitti deyip agliyor dayanamiyorum banyo kapisinda bekliyorum kizimi hep allahim guc ver bize

Hep konusarak destek oluyorum ise gittigimde hep ariyorum ama oyle ikilemli cevaplar yaziyor ki hemen arayip sesini duyuyorum. Sabah ise giderken bakiyorum cenin gibi kivrilip uyuyor hayallerim vardi bu zamana kadar korudum simdi nasil inandim diyor cocuk ona gecmisin de boyle iliskin olsa da onemli degil deyip yanasmis boyle birsey olunca yalan soyledim tabiki onemliydi demis orasi ayri yikim
Sizin kızcağızı şu sıra evde yalnız bırakmanız hata. İzin alabiliyorsanız alın, alamıyorsanız toparlayana kadar birileri kalsın yanında siz dönene kadar
Ayrıca yarından tezi yok direkt doktora götürün. Şimdiye kadar beklemiş olmanız hata

Lütfen hemen bir psikoloğa götürün yardım alsın. Siz sürekli iletişim halinde olun bunun dünyanın sonu olmadığını onu hala sevdiğinizi söyleyin. Kıyamam kuzu ya kızıyoruz ediyoruz buraya bazı kardeşlerimiz konu açtığında ama onları düşündüğümüz için. Ölümün buna çare olmadığını bunun sadece bir hata olduğunu anlatın. Bunu sizinle paylaştığı için teşekkür edin. Hep yanında olduğunuzu hissettirin.

Bi anda ikna oldum diyor kabullenemiyor kimseye anlatamam diyor esimle paylasmadik tabiki benim kadar anlayisli olmaz . Ben hep korudum hep allahim dua ederdim bana bunu yasatma diye ama yasadim deyip hergun boy abdesti aliyor kuzumm ... disari cikiyoruz hava almaya etrafindan kucuk kiz gecince aglamaya basliyor :(

Allah korusun hasta falan sandım. Birliktelik yaşadıysa yaşamış tecavüz vs değilse üzülmesini gerektiren bir durum olmadığını söyleyin. Ama önce yaptığının ayıplanacak bir şey olmadığına siz inanın. Yetiştiriliş tarzından dolayı kötü bir şey yaptığını sanıyor yavrucak. Siz kol kanat gerin evladınıza.

Karşısına çıkan pislik biriymiş. Hazır olmadan ve tam istemeden yaşamış demek ki. Yoksa yaş itibariyle bu kadar kendini paralamaması gerekirdi.
Ama kendini tek kullanımlık, kirlenen bir şey olarak görmesine engel olmalısınız.
Evet istemediği bişey yaşamış ama dünyanın sonu değil. Bu ona bir hayat dersi olmalı, o kişiyle bi daha da görüşmemeli. Elimde görüntün var falan diye kızınızı tehdit falan ediyor olmasın? Bu durumda asla korkmaması gerektiğini, ailesinin onun yanında olduğunuzu bilmeli.

Cocuk uzun zamandir israr ediyormus pek derine inmiyor bi anlik oldu diyor psikolojik destek icin goturucem goturme benim hayallerim gitti deyip agliyor dayanamiyorum banyo kapisinda bekliyorum kizimi hep allahim guc ver bize
Bir ş...sizin onun kocaman hayallerini yıkamayacağını, önünde upuzun ve güzel bir hayatının olduğunu söyleyin
“Kendini suçlama artık, sen aynı sensin, seni çok seviyorum, değişen hiçbir şey yok sadece hayata dair biraz daha tecrübelisin” deyin
Zamanı gelince de ona gerçekten değer verip, el üstünde tutacak birilerinin karşısına çıkacağını hatırlatın
Ah canım benim ya :KK43:

Back
X