1 yasinda kizim böyle bir kriz geçirmişti. 2 gün öncesinde hastaydı. O gün ateşi yoktu.epilepsiden suphelenildi.fakat eeg ile birlikte emar ve tomografi de çekildi. Sonuçlar temiz çıktı. Soguk havaleymis. Ancak kesin tanı için eeg nin yeterli olmadığını,yanlış cikabilecegini,emin olmak icin emarin mecbur olduğunu, başka türlü kesin teşhis konulamayacagini söylemişti doktorumuz.1 yasinda bir bebeğin anestezi ile emara girmesi çok aciydi. Ama çok araştırdım. Görüştüğüm tüm doktorlar bunun şart olduğunu söyledi. Siz emar çektirdiniz mi? Eeg yanilabilirmis,fakat emar asla diyor doktorlar. İkisi birlikte olmalı. Bize kan testleri ve bir çok test te yapıldı. Enfeksiyon yada bir virüs kapma ihtimaline karşı. Çünkü böyle krizler,enfeksiyon sebebi ile bir kez de olsa gecirilebiliyor. Kısaca sadece eeg yetmemeli. Eeg,emar ,tomografi, kan testleri. Ben bidaha olmasından korktuğum için iyice araştırıp o şekilde devam ettik.nörologumuz eğer epilepsi olsaydı 2 yıl kullanması gereken bir ilaç tedavisi ile atlatabilecegini söylemişti. Allah yardımcınız olsun.çok zor bilirim. O görüntüyü aylarca atamadım beynimden.küçücük bir bebekti o.