kızım erken geldi....

selene34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
339
4
66
Diğer
9 aylık uzun bir yolun baslangıcındaydım dün gibi...
gecen hafta sezeryan günü almıştım,9 nisan kızımın doğum günü olacaktı...
amaaa kızım beklemek istememiş olacakki :) 30 martta ben geiyorum dedi. bize güzel bir sürpriz yaptı.inanın hayatımda böyle tarifsiz bir duygu yasamadım.böyle büyük bir mutluluk olamaz. gecenin bu saatinde mutluluktan uyuyamadımadım ve bütün anne ve anne adaylarıyla paylasmak istedim. allah isteyen herkese bu mutlulugu yasatsın.:nazar::nazar::nazar:

Gozun aydin, ne guzel bi surpriz yapmis annesi.
Bende kizimi agistosta bekliyorum insallah

tesadüfen gördüm yazınızı ve tebrik etmek istedim :71: Allah analı babalı büyütsün inşallah :86:

Rabbim guzel omurler versin kiziniza.
Yaaaaa:((( bu gunler ne zaman gececek de biz de yasayacagiz bu mutlulugu.
Rabbim kimseyi bekletmesin.

allah bağışlasın mis kokulunuzu sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum :nazar:

hayırlı olsun Allah bağışlasın canım.:nazar:

inşaAllah bizlerde kavuşuruz sağlıcakla bebeklerimize:16:

gözün aydın hayırlı olsun inş canım bizde yaşarız inş bu mutluluğu son aylara girince daha çok hevesleniyo insan şu 8 haftamda bitseydi hayırlısıyla inşş

güzel dilekleriniz için hepinize cok tesekkür ederim. allah sizlerinde gönlüne göre versin...

gözünüz aydın hayırlı olsun
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
tez canlı olacak demekki kızınız
Allah sağılklı güzel günlerini göstersin

9 aylık uzun bir yolun baslangıcındaydım dün gibi...
gecen hafta sezeryan günü almıştım,9 nisan kızımın doğum günü olacaktı...
amaaa kızım beklemek istememiş olacakki :) 30 martta ben geiyorum dedi. bize güzel bir sürpriz yaptı.inanın hayatımda böyle tarifsiz bir duygu yasamadım.böyle büyük bir mutluluk olamaz. gecenin bu saatinde mutluluktan uyuyamadımadım ve bütün anne ve anne adaylarıyla paylasmak istedim. allah isteyen herkese bu mutlulugu yasatsın.:nazar::nazar::nazar:

Doğum tarihi belli oldu mu diye soracaktım ki bir baktım kızın sürpriz yapmış:):nazar:tebrik ederim..
Allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin kızına:nazar:..Darısı bizlerin başına inşallah..:nazar:

Doğum tarihi belli oldu mu diye soracaktım ki bir baktım kızın sürpriz yapmış:):nazar:tebrik ederim..
Allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin kızına:nazar:..Darısı bizlerin başına inşallah..:nazar:

Çok tesekkür ederim.Evet kızım sürpriz yaptı. Gercekten cok güzel bir duygu.insallah sende saglıkla kucagına alırsın yavrunu.

Çok tesekkür ederim.Evet kızım sürpriz yaptı. Gercekten cok güzel bir duygu.insallah sende saglıkla kucagına alırsın yavrunu.

İnşallah canım heyecanla bekliyoruz..İlerleyen zamanda senden tecrübelerini alırız:)Tekrar tebrik ediyorum Nisan'a sağlıklı mutlu hayat diliyorum:nazar:

Back
X