Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım heyecanla bekliyoruz..İlerleyen zamanda senden tecrübelerini alırız:)Tekrar tebrik ediyorum Nisan'a sağlıklı mutlu hayat diliyorum![]()
Sagol canım, bende saglıklı kolay dogum yapmanı diliyorum. Zaman cok cabuk geciyor. Bebişini kucagına al bol bol tecrube paylasımı yaparız artık:)
Sagol canım, bende saglıklı kolay dogum yapmanı diliyorum. Zaman cok cabuk geciyor. Bebişini kucagına al bol bol tecrube paylasımı yaparız artık:)
Uykusuzluk da ne ki değil mi kuzucuklar için herşeye değiyor gerçekten:)Bir ay bir zorluk çekersin sonra zaten düzene girer herşey.Yardım edenin vardır ilk zamanlar için ama kendini fazla yorma yine de.Neyse ki bahar bebeği bakımıydı gezdirmesiydi daha kolay:) ..Ben de sancılanıp sonra sezeryan için beklemekten korkuyorum..sancılar gece başlayınca genelde sabah bekleniyormuş
Sen genel anestezi oldun galiba ben epidural istiyorum ama bel fıtığım var yapılır mı bilemiyorum.
Benim yalancı sancılar başladı daha 26. haftadayım nst ye bağladılar dr.sorun yok dedi ama korktuyor tabi yine de.Benim kuzucuk en azından 2,5 ay otursun oturduğu yerde..Bu aralar iyice hassaslaştım hormonlardan heralde ağlak oldum iyice doğum hikayelerini okuyup okuyup zırlıyorum
Annelikte kolay gelsin sana melek kızını da benim için kokla..sevgiler
9 aylık uzun bir yolun baslangıcındaydım dün gibi...
Gecen hafta sezeryan günü almıştım,9 nisan kızımın doğum günü olacaktı...
Amaaa kızım beklemek istememiş olacakki :) 30 martta ben geiyorum dedi. Bize güzel bir sürpriz yaptı.inanın hayatımda böyle tarifsiz bir duygu yasamadım.böyle büyük bir mutluluk olamaz. Gecenin bu saatinde mutluluktan uyuyamadımadım ve bütün anne ve anne adaylarıyla paylasmak istedim. Allah isteyen herkese bu mutlulugu yasatsın.![]()