Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar 21 yaşında bir kızım var cocukluğundan beri farklı bir cocuktu ben bir türlü yakıştıramadım şimdi benden gizliyor ama ben herşeyin farkındayım ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım onu nasıl geri kazanmalıyım bilemiyorum ne olur bana yardımcı olun![]()
nasıl anladım ben onun annesiyim en ufacık değişikliği bile far edebiliyorum ki cok fazla değişim oldu son 1 yıldır sacı giyimi arkadaş cevresi bize karşı tavırları ... vs vstam da eşcinsellik üzerine tartışmalar yaşanırken ne tesadüf bu konunun açılması :44:
nasıl anladınız pekiiii??
arkadaşlar 21 yaşında bir kızım var cocukluğundan beri farklı bir cocuktu ben bir türlü yakıştıramadım şimdi benden gizliyor ama ben herşeyin farkındayım ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım onu nasıl geri kazanmalıyım bilemiyorum ne olur bana yardımcı olun![]()
nasıl anladım ben onun annesiyim en ufacık değişikliği bile far edebiliyorum ki cok fazla değişim oldu son 1 yıldır sacı giyimi arkadaş cevresi bize karşı tavırları ... vs vs
ben psikolojik bi durum olduğunu düşünmüyorum 4 yaşındayken elbise giydirmek istedim cocuk cıldırdı ben bunu giymek istemiyorum diye bir uzamana götürmek istediğimde karşı cıkıyor eş cinsel neden olunur sebepleri nelerdir hormonlarmı? psikolojik bi durummu? özenmekmi? yoksa doğuştan var olan bir duygumu?Bir şekilde profesyonel yardım alın.Ve hormonlarına da baktırmanız lazım.Belki de hormon düzeninde sorun yoktur pskolojik bi sebepten dolayı bunları yapıyordur.
sadece bunlar değil tabi emin olmamı gerektirecek nedenlerde var ki ben artık kesinlikle eminim ve cok anlayışlı davranmaya çalışıyorum oda kendinden cok emin bulunduğu durumu benimsemiş gayet mutlu bizleri ne hale soktuğunun farkında bile değil eşcinsellik bumudur alkol alıp sabahlara kadar gezmek aileyi hiç olarak görmek önemsememek tedaviyi redetmek iletişimleri koparmak benim işim cok zor ilgilerinize yorumlarınıza çok teşekkür ediyorum sadece bilinçlenmek ve topluma bir evlat kazandırmak istiyorum kendimi ifade edebiliyormuyum bilmiyorumbütün bunlar onu eşcinsel diye nitelemeniz için yeterli değil bence.belki özeniyordur belki bir geçiş dönemindedir..belki sıradışı ve farklı olmak istiyordur.bence siz de emin değilsiniz.tahminlerinizin ne olduğunu daha net yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız.ama eminseniz önce kızınla sakince konuşup eğer istiyorsa bir uzman yardımı almasını sağlayabilirsiniz.
sadece bunlar değil tabi emin olmamı gerektirecek nedenlerde var ki ben artık kesinlikle eminim ve cok anlayışlı davranmaya çalışıyorum oda kendinden cok emin bulunduğu durumu benimsemiş gayet mutlu bizleri ne hale soktuğunun farkında bile değil eşcinsellik bumudur alkol alıp sabahlara kadar gezmek aileyi hiç olarak görmek önemsememek tedaviyi redetmek iletişimleri koparmak benim işim cok zor ilgilerinize yorumlarınıza çok teşekkür ediyorum sadece bilinçlenmek ve topluma bir evlat kazandırmak istiyorum kendimi ifade edebiliyormuyum bilmiyorum
uzun zamandır gözlemliyorum arkadaşlarnıı gizli profiller acmış kendine hemen hemen bütün cevresi eşcinsel bir yazısını o görmeden okudum aynen şöyle yazıyordu ben kendimi ifade edebileceğim ben olduğum ortamlarda olmak istiyorum yani artık normal bir cevresi yok yasaklar koymak mümkün değil onunla görüş bununla görüşme deme şansım yok evden uzaklaşmak ayrı ev tutmak istiyor biraz sıkıya geldimi doğruyu yanlışı ayıramıyacak kadar kaptırmış kendini kendimce araştırmalar yapıyorum hastalık olmadığının farkındayım düzelirmi düzelen varmı?