kızım geliyoooo.ben gidiyorum hastaneye

Allah hayırlısıyla, sağlıklı sıhhatli bi şekilde, yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin...:CüvCüv: Allah bi avazda kurtarsın derler bi de dimi. Ay ben de heyecanlandım yahu....

suyum geldi kızlar dualarınızı bekliyorum.daha fazla yazamıycam şakır şakır.:dance::1shok::1shok::1shok:

ay yeminle icim bi tuhaf olduuuuuuuuu
hadi canim allah yardimcin olsun bi avazda kurtarsin insallah sag selim kavusursun benimki cikacak degil sen git bari dogur
allahim ne guzel ya ay sevincten agliyorum vallaha hadi allah tekrar yardimcin olsun :teytey::teytey::teytey:

senağlamaben doguramadim getti senağlama

Hiiiii!! nasıl hemen foruma yazabildin o halde kutluyorum senii!! haberdar et bizi.. Allah yardımcın olsunn, sağlıklı bir prenses dünyaya getirin inşallah! :)

malesef oyle kafasi cikcak halde olsa kizcaz oturur mu burda
su gelince hemen oyle de gitmeye gerek yok en gec iki saat demisdi doktor ama en iyisi tabiki de gitmesi
:lepi:

allah kolaylık versin bir avazda kurtarsınn. çorumlucumm sende burdasın dün sancıların vardı 10dk da bir diyordun şimdi nasılsın birde erkencisin sende uyuyamayanlardansın sanırım.

allah kolaylık versin bir avazda kurtarsınn. çorumlucumm sende burdasın dün sancıların vardı 10dk da bir diyordun şimdi nasılsın birde erkencisin sende uyuyamayanlardansın sanırım.

ah be canim sancilarim vardi gene yok oldu hep bunu yapio bu sancilar bana zaten
gunum gecti 40.1 olduk yoksa 40+2 miydi of benim de aklim karisti iyce senağlama
cigdemin de gunu gecti bi gun o gitti dogurmaya bizde bi sey yok :çok üzgünüm:

allah bir avazda kurtarsın canım arkadaşım ne güzel sende doğuranlar kervanına girdinn...darısı bizleree..belıde şu saatelrde doğurmuşsundur yavrunu kokluyondur ne güzelll...darısı tüm isteyenlereee(amin)

inan canım önümüzdeki hafta sizde alacaksınız kucagınıza hergün okuyorum yazılarınızı ama siz agustos annesi olacak gibi görünüyorsunuz. bende agustos annesi olacagım tabi bebişim sizin gibi dogmazsa eylülede sarkabilir. allahım kolaylık versin ne diyeyim zor gerçekten. hatta bende bugünler erken dogururmuyum diye korkuyorum ama sizleri görünce erken dogum yapılmayabilirde bebişlerimiz saglıklı olsunlarda<

ne bilim suyu gelmiş birde 1 saat önce yazmış olabılır belkı dedım:bbo: ne kızıyon ulen tatlicadiarzusankı nasıl oluyor ben nerden bilimm kaç kere doğurdumda bağırıyon banaaalülülülülülü

ne bilim suyu gelmiş birde 1 saat önce yazmış olabılır belkı dedım:bbo: ne kızıyon ulen tatlicadiarzusankı nasıl oluyor ben nerden bilimm kaç kere doğurdumda bağırıyon banaaalülülülülülü

ay canim annisim benim sana bagirirmiyim ben hic yaws :bbo:
ay benim sancilarim gene basliyor allahim nolurrrrrrrrr
ben namaz da kilamiyorum insallah kizim dogsun kilmaya baslicam allahim bana da nasip etsin insallah :utangac:senağlama
ay nolur duani eksik etme rose
yoruldummmmmmmmmm

su geldimi ole keske kolay olsa dogurmak ah ah ben oglani dogururdum kafamçokkarıştı

insallah canim insallah
ay cigdemin yerinde olmayi o kadar cok isterdim ki simdi yani sancilarim sogalmis dogum icin hastanede olmayi

ay benim de o saatlerde gelmişti suyum ve hastaneye gitmiştim. inşallah kolay doğum olur. Allah yardımcın olsun... Bebişinle beraber bekliyoruz seni...

Back
X