kızım geliyoooo.ben gidiyorum hastaneye

ayyyy Cigdem de gitmis dogumaaa, hadi Allah yardimciniz olsuuun, insallah ikinizde saglikli olarak geri dönersiniz a.s.

belki de dogum olmustur bile allah sag selim bebegine kavusmayi nasip etsin insallah:teytey:

biz kaldik ebisssssssenağlama

canım inş.doğumun güzel geçmiş ve kızını kucağına almışsındır.
dularımız seninle.rabbim analı babalı büyütsün meleğini.
darısı tüm isteyennlerea.s.

hadi hayırlısı canımm gözün aydınn allah bir avazda kurtarsın inşallah...

okurken gözlerim dolu dolu oldu ya ne gzl bir duydudur kim bilir alllahım inş banada gösterir bu duyguyu.doğum yapcak arkadaşımıda tebrik ederim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebişini

kızlar ben geldim.8 saat sunni sancı sonucu bebişin kafası yukarıda olduğu için sezeryan oldum.çok ızdırabım var.bebiş doymuyo sütüm çok gelmediğinden 5 dakkada bi emiyo.ve çok kötü yara oldu.krem mrem hak getire.şimdi gitmeliyim.en kısa zamanda hikayemi yazıcam.hepinize dua ettim benim gibiçekmeyin diyeçöptüm.
bu arada kızım 3.300 gr doğdu 50 cm.9 gün önceki muayenede 3300 demişti.tutturamadıkiii.öptüm hepinizi.

çiğdemcim adaşım geç gördüm, almışsın kucağına çok şükür, Allah analı babalı büyütsün canım, göğüs acısını çok iyi bilirim ben bi süre sağıp verdim, bide lansonih diye krem var onu sürdüm hep iyi geldi, al istersen 70 milyonmuş acık pahalı ama değer bence, çünkü göğüsde krem varken de emebiliyo bebek, bi zararı yok, ben hala sürüyorum, azcık dayan annesi geçcek, öpüyorum ikinizide

Back
X