- Konu Sahibi geceperisii
-
bende 10 yasıma kadar emzik emmıstım..
okula götürüp,gızlı gızlı tuvalette emerdim,gece onsuz uyuyamazdım..
18 yasında olduğum zaman tekrar emzık aldım kendıme ogunlerı özleyip ama eskı zevkı alamadım..
hahayyyy
su yazdığımda kı komık olan kısım neresı yaa:)
bı anlıyamadım:)
18 yasında olduğum zaman tekrar emzık aldım kendıme ogunlerı özleyip ama eskı zevkı alamadım..
Sonucta saplantindan kurtulmussun.dislerinde bi sorun olustu mu peki.ya kizim biraksin cok istiyorum
efecim
Sonucta saplantindan kurtulmussun.dislerinde bi sorun olustu mu peki.ya kizim biraksin cok istiyorum
efecim
Merhaba cicegi burnunda cocuk gelisimi uzmaniyim :) cocuklar parmak emme davranisini anne karninda kazanir daha sonra yaklasik 3 yasina kadar parmak emmesi normal gorebilir cunku icinde bulundugu donemin ozelligine gore onun bu davranisa ihtiyaci vardir. Ama o yastan sonrasi icin durum patolojiktir. Nedenlerinden en onemlisi emme refleksinin doyurulmamasi olabilir. Anne sutunu 2 yasina kadar emdi mi? Kiziniz bunu hangi durumlarda yapiyr dikkat edin. Uyurken yaptigini soylemissiniz. Geceleri eline eldiven takmanizi oneririm bu sekilde zamanla birakacaktir. Ama mutlaka bir uzmana goturun yoksa dis ve damak yapisi bozulacaktir.
efecim
Oncelikle bir bioirkisinin yorum yapmasina cok sevindim.kizimi16ay anne sutuyle besledim.o donemde de okadar cok emiyordu ki sirf dayanamadigimdan sutten kestim.geceleri yara bandi yapistirdim ama herzaman kararli olamadim.eldiven hic aklima gelmemisti:what:
efecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?