Çocuk Hastalıkları Kızım hasta, iki ilaç aynı anda kullanılabilir mi?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Kahve __Kokusu

💙💙💙💙
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
11.001
39.996
548
Lütfen konum tasinmasin yeri burası değil ama çok acil. 3,5 yaşında kızım var. 38,8 ateşi var şuan. 15 günde bir boğaz enfeksiyonu geçiriyor, doktorumuz bitkisel umca solüsyon önerdi kullanıyorsunuz her gün. Şuan ateşi var ve ben tereddüt te kaldım ateş düşürücü verip vermemek konusunda. bilen biri varsa lütfen yardımcı olabilir mi doktor eczacı ? İkisi ayna anda kullanılabilir mi

Ay hiç fikrim yok ama nöbetçi bir eczaneyi arayıp sorsanız? Mutlaka cevap verirler bence. Çok geçmiş olsun.

Umca bağışıklık için degil mi? Atesle bi alakasi yok ki onun
Çok şık hasta olduğu için evet bağışıklık için verildi. etkileşime girer mi arka arka verildiğinde onu bilmek istiyorum, içim rahatlasın diye.şuan 38.8 koltuk altlarına bez koyarak kontrolde tutmaya çalışıyorum .

Benim bildiğim umca suyuna katılan bağışıklık güçlendirici. Ateş düşürücü olayı başka. Bence ikisi alakasız şeyler ama nöbetçi eczaneyi arayıp sorun

Videolar yorumlarına kadar okudum malesef hiç bilgi vermiyor o konuda
Tamamen mantık yürütüyorum. Kullanılmaması gereken durumlar, uyarılar/önlemler, ilaç etkileşimleri kısmına bakmak şu an yeterli gelmez mi? Buraya bakınca kullanmanıza engel bir durum yok gibi. Siz yine de ulaşabildiğiniz diğer eczaneleri deneyin isterseniz.

Aynı mantığı yürütüyorum 39 bulursa ateş verecegim ama içim rahatlasın diye sormak istedim.

İkisi beraber kullanılabilir farklı görevleri var. Havale hikayesi sizde ailede yoksa korkmayın. Hafifinde giyinsin zaten yavaşça düşer. Boynuna iyot barsa iyot kafesi yapabilirsiniz zararı yok rahatlatır. Baktınız çocuk sayıklıyor, genel durumu hoş değil o zaman ateş düşürücü öncesi ılık suya sokun saçlarını kafasını sürekli ıslatıp suda bekletin kendine gelirse ateş düşürücü verin

Iyi de kendinden gecip sayiklamaya baslamasini beklemek dogru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…