- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.996
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
Ay hiç fikrim yok ama nöbetçi bir eczaneyi arayıp sorsanız? Mutlaka cevap verirler bence. Çok geçmiş olsun.Lütfen konum tasinmasin yeri burası değil ama çok acil. 3,5 yaşında kızım var. 38,8 ateşi var şuan. 15 günde bir boğaz enfeksiyonu geçiriyor, doktorumuz bitkisel umca solüsyon önerdi kullanıyorsunuz her gün. Şuan ateşi var ve ben tereddüt te kaldım ateş düşürücü verip vermemek konusunda. bilen biri varsa lütfen yardımcı olabilir mi doktor eczacı ? İkisi ayna anda kullanılabilir mi
İki tane aradım cevap vermedi maalesefAy hiç fikrim yok ama nöbetçi bir eczaneyi arayıp sorsanız? Mutlaka cevap verirler bence. Çok geçmiş olsun.
Çok şık hasta olduğu için evet bağışıklık için verildi. etkileşime girer mi arka arka verildiğinde onu bilmek istiyorum, içim rahatlasın diye.şuan 38.8 koltuk altlarına bez koyarak kontrolde tutmaya çalışıyorum .Umca bağışıklık için degil mi? Atesle bi alakasi yok ki onun
Benim bildiğim umca suyuna katılan bağışıklık güçlendirici. Ateş düşürücü olayı başka. Bence ikisi alakasız şeyler ama nöbetçi eczaneyi arayıp sorunLütfen konum tasinmasin yeri burası değil ama çok acil. 3,5 yaşında kızım var. 38,8 ateşi var şuan. 15 günde bir boğaz enfeksiyonu geçiriyor, doktorumuz bitkisel umca solüsyon önerdi kullanıyorsunuz her gün. Şuan ateşi var ve ben tereddüt te kaldım ateş düşürücü verip vermemek konusunda. bilen biri varsa lütfen yardımcı olabilir mi doktor eczacı ? İkisi ayna anda kullanılabilir mi
Videolar yorumlarına kadar okudum malesef hiç bilgi vermiyor o konudaProspektüsü var mı kutu içinde? umca_solusyon.pdf buraya linkini koyayım siz dikkatlice bakın
Tamamen mantık yürütüyorum. Kullanılmaması gereken durumlar, uyarılar/önlemler, ilaç etkileşimleri kısmına bakmak şu an yeterli gelmez mi? Buraya bakınca kullanmanıza engel bir durum yok gibi. Siz yine de ulaşabildiğiniz diğer eczaneleri deneyin isterseniz.Videolar yorumlarına kadar okudum malesef hiç bilgi vermiyor o konuda
Aradım açan olmadı malasefBenim bildiğim umca suyuna katılan bağışıklık güçlendirici. Ateş düşürücü olayı başka. Bence ikisi alakasız şeyler ama nöbetçi eczaneyi arayıp sorun
Aynı mantığı yürütüyorum 39 bulursa ateş verecegim ama içim rahatlasın diye sormak istedim.Tamamen mantık yürütüyorum. Kullanılmaması gereken durumlar, uyarılar/önlemler, ilaç etkileşimleri kısmına bakmak şu an yeterli gelmez mi? Buraya bakınca kullanmanıza engel bir durum yok gibi. Siz yine de ulaşabildiğiniz diğer eczaneleri deneyin isterseniz.
Okudum evet bende 39 bulursa ateş verecegim teşekkür ederim.Birlikte kullanilmamasi gereken ilaclar kisminda kan sulandırıcı yaziyor sadece
Çıkmaz umarım oralara. Tekrar geçmiş olsun. Çocuklar hep hasta bu aralar.Aynı mantığı yürütüyorum 39 bulursa ateş verecegim ama içim rahatlasın diye sormak istedim.
Ilik dus da geldi aklima, daha da yükselirseAynı mantığı yürütüyorum 39 bulursa ateş verecegim ama içim rahatlasın diye sormak istedim.
Iyi de kendinden gecip sayiklamaya baslamasini beklemek dogru mu?İkisi beraber kullanılabilir farklı görevleri var. Havale hikayesi sizde ailede yoksa korkmayın. Hafifinde giyinsin zaten yavaşça düşer. Boynuna iyot barsa iyot kafesi yapabilirsiniz zararı yok rahatlatır. Baktınız çocuk sayıklıyor, genel durumu hoş değil o zaman ateş düşürücü öncesi ılık suya sokun saçlarını kafasını sürekli ıslatıp suda bekletin kendine gelirse ateş düşürücü verin
Çok teşekkür ederimVerilir ben oğluma 1 hafta verdim alakasız ilaçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?