Çocuk Hastalıkları Kızım hiç ağlamadan ayaklarını karnına çekiyor-yardım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

su10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2010
185
24
118
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba,
14 aylık kızım var, 9 aylıkdan itibaren sürekli ayaklarını kasılma şeklinde karnına götürüp getiriyor. Ağlamıyor tek çıkardığı ses ıhhhhh diye bir ses. Yapmaktan terleyip, yorulunca bırakıyor. Ve uyuyor. Bunun için acıbademdeki doktoru ultrasona sokdu, yoğun gaz var dediler. Gaz olsa ağlardı, çünkü bebekken çok gazlıydı.
Doktorumuz başka bir doktora gönderdi. Akademik Hst Deniz Hn. oda testler yaptı, ufak bir besin alerjisi çıktı.
yazın bir ay meyve ve yoğurt vermedik. Kasılmalar azalmıştı. Şimdi yeniden başladı. Dün sadece kahvaltı ve tarhana çorbası verdim yine o kasılmaları yaptı. Bu neden olabilir, aranızda çocuğu böyle olan var mı. İnşallah önemli bir şey yoktur ama bende moral sıfır.
Önereceğiniz doktor ve bilgilere ihtiyacım var.
Tşk

bu problemin üzerinden epeyi geçmiş.ama sevgili su10 bir çözüme kavustunuzmu yada hala devam ediyormu.aynı problem benim kızımdada mevcut ve çocuk dr bana cinsel organını keşfediyor ve ondan dolayı yapıyor olabilir dedi.kızım 2 yasında ve bir senedir tamda sizin tarif ettiğiniz şekilde yapıyor.onceden uykusu gelince yapardı.ama özellikle kısın daha cok yapıyor.biz psikolojik olarak dusundugumuzden çocuk psikiyatrine götürmeyi düşünüyoruz.ama sizden öğrenmek istiyorum neler yaptınız bu problemi çözme yolunda.ve geçiyormu?Lütfen yardım edin.nereye götüreceğimizi şaşırdık.çocuga nasıl davranalım bilemiyoruz.bu durum bizi gerçekten çok çok üzüyor.

bu problemin üzerinden epeyi geçmiş.ama sevgili su10 bir çözüme kavustunuzmu yada hala devam ediyormu.aynı problem benim kızımdada mevcut ve çocuk dr bana cinsel organını keşfediyor ve ondan dolayı yapıyor olabilir dedi.kızım 2 yasında ve bir senedir tamda sizin tarif ettiğiniz şekilde yapıyor.onceden uykusu gelince yapardı.ama özellikle kısın daha cok yapıyor.biz psikolojik olarak dusundugumuzden çocuk psikiyatrine götürmeyi düşünüyoruz.ama sizden öğrenmek istiyorum neler yaptınız bu problemi çözme yolunda.ve geçiyormu?Lütfen yardım edin.nereye götüreceğimizi şaşırdık.çocuga nasıl davranalım bilemiyoruz.bu durum bizi gerçekten çok çok üzüyor.
Merhaba internette araştırma yaparken sizin sorunuza rastladım. Aradan çok zaman geçmiş ama yazdıklarınızın aynısını benim bebeğim yaşıyor şuan daha 10 aylık ve yaklaşık 4ay önce başladı. İlk önce uykusu gelince yapıyordu fakat gittikçe arttı ve şuan gece uykudan uyanıp yapıyor ve terin içinde kalıyor. O kadar üzülüyorum ki. Acaba çözüme ulaşabildiniz mi? Ne olur bana bilgi verin☹️

Back
X